مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اردبیل گفت: بیش از ۴ هزار و ۴۸۴ تن گوشت قرمز در شهرستان اردبیل تولید می شود.

گوشت قرمز

به گزارش شهرخوان، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اردبیل گفت: بیش از ۱۵ درصد گوشت قرمز استان در اردبیل تولید می شود.

وی با بیان اینکه شهرستان اردبیل با دارا بودن ۵۷۴ هزار و ۲۹۶ واحد دامی شامل گاو اصیل، گاو دورگ، گاو بومی، گاو میش، گوسفند و بز یکی از قطب های مهم دامداری در استان بوده و نقش مهمی در تامین نیازهای استان دارد.

وی تصریح کرد: این شهرستان دارای ۱۷ واحد پرواربندی بره صنعتی فعال ونیمه فعال با ظرفیت ۵ هزار و ۸۸۰ راس و با اشتغال زایی ۳۰ نفر، ۲۹ واحد پرواربندی گوساله صنعتی فعال و نیمه فعال با ظرفیت ۴ هزار و ۷۴۵ راس و با اشتغال زایی ۹۵ نفر و ۱۳ واحد پرورش گاو شیری صنعتی فعال و نیمه فعال با ظرفیت ۸۷۸ راس و با اشتغال زایی ۵۲ نفر و تعداد ۱۷۸ واحد دامداری کوچک روستایی فعال با پروانه بهره برداری به ظرفیت ۷ هزارو ۵۶۷ راس دام سنگین و سبک است که مجموعا در سال گذشته بیش از ۴هزار و ۴۸۴ تن گوشت قرمز درواحد های دامداری این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اردبیل در پایان اظهار داشت: تامین امنیت غذایی یکی ازوظایف اصلی جهاد کشاورزی است و جهاد کشاورزی با تمام توان در جهت تامین سلامتی و امنیت مواد غذایی که از مهم ترین دغدغه های مردم می باشد تلاش می کند.

  پرینت

http://shahrkhan.ir/6157