• شناسه خبر : 15592
  • تاریخ انتشار : 21 آبان 1398 - 12:18

عضو هیات علمی دانشگاه علوم‌کشاورزی و منابع طبیعی ساری گفت: فلفل ضد آسم، درمان کننده عفونت‌های دستگاه تنفسی و ضد سرطان است.

فلفل

 

خاصیت طلایی فلفل برای بیماری ها

 

فلفل

 

شهرخوان، فلفل ضد اکسیدان، کاهنده کلسترول خون و چربی و همچنین دارای خاصیت کاهش چسبندگی پلاکت است.

این عمل از لخته شدن خون و ایجاد سکته جلوگیری می‌کند.

محمد اکبرزاده خاطرنشان کرد: ماده اصلی کاسپاایسین موجود در فلفل دارای خاصیت محرک، ضد دردهای عصبی موضعی، ضد ورم و ضد روماتیسم است.

وی اظهار کرد: فلفل گیاهی است علفی و یکساله که تا ارتفاع 60 سانتیمتر رشد می‌کند.

برگ‌های این گیاه بیضی شکل، نوک تیز و به صورت منفرد بر روی ساقه قرار گرفته است.

یکی از پر مصرف‌ترین چاشنی‌ها

 

فلفل

 

فلفل، یکی از پر مصرف‌ترین چاشنی‌ها، با متوسط مصرف سرانه حدود 5 گرم در روز در برخی نواحی آسیای جنوب شرقی است.

اکبرزاده به ترکیبات مهم فلفل سبز، اشاره و اظهار کرد: فلفل، دارای 5.1 درصد ترکیبات تند و سوزاننده به نام اولئورزین است.

مهم ترین ترکیب اولئورزین به نام کاسپاایسین است که ساختمان فنلی دارد و بسیار تند و سوزاننده است.

ترکیبات مهم دیگر فلفل، شامل کاروتنوئید، ویتامینA و C و مقدار کمی اسانس است.

خاصیت فلفل

فلفل، باز کننده برونشها، محرک گردش خون، حشره کش، مقوی معده، ادرار آور، هضم کننده، گرمازا و نگهدارنده آب در بدن است.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم‌کشاورزی ساری خاطرنشان کرد: دانه های فلفل، سبز یا قرمز ممکن است سمی باشند.

مصرف بیش از اندازه فلفل، قرمز ممکن است به کبد و دستگاه هاضمه آسیب برساند، به همین دلیل باید در مصرف آن احتیاط کرد.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

up