- شناسه خبر : 16150
- تاریخ انتشار : 25 مهر 1398 - 12:45
طبق آنچه در سامانه هوشمند سوخت تعریف شده، در هر نوبت با کارت سوخت شخصی می توان تا ۶۰ لیتر سوختگیری کرد و میزان سوختگیری با کارت سوخت شخصی در یک ماه، سقفی ۲۵۰ لیتری دارد.
شهرخوان: در سامانه هوشمند سوخت اعلام شده است در هر نوبت می توان 60 لیتر و در ماه 250 لیتر سوختگیری کرد. که این سقف به معنای سهمیه بندی سوخت نیست.
طبق آنچه در سامانه هوشمند سوخت تعریف شده، در هر نوبت با کارت سوخت شخصی می توان تا ۶۰ لیتر سوختگیری کرد و میزان سوختگیری با کارت سوخت شخصی در یک ماه، سقفی ۲۵۰ لیتری دارد.
آیا سوختگیری با کارت سوخت شخصی نیز محدودیت دارد؟
در حالی که به منظور تشویق و ترغیب مردم به استفاده از کارت سوخت شخصی، استفاده از کارت سوخت جایگاهداران با میزان ۲۰ لیتر در هر نوبت سوختگیری محدود شده، این سوال مطرح است که آیا سوختگیری با کارت سوخت شخصی نیز محدودیت دارد؟
طبق آنچه در سامانه هوشمند سوخت تعریف شده، در هر نوبت با کارت سوخت شخصی می توان تا ۶۰ لیتر سوختگیری کرد و میزان سوختگیری با کارت سوخت شخصی در یک ماه، سقفی ۲۵۰ لیتری دارد؛ یعنی اگر فردی در یکماه با کارت سوخت شخصی خود، ۲۵۰ لیتر بنزین خریداری کند، دیگر تا شروع ماه بعد نمی تواند از کارت خود برای خرید بنزین استفاده کند.
شهرام رضایی، مدیر برنامه ریزی شرکت ملی پخش فرآرودههای نفتی در این خصوص گفت: سامانه هوشمند کارت سوخت به نحوی طراحی شده که باید عددی به عنوان سقف سوخت درآن ثبت شود و ما نیز براساس سابقهای که وجود داشت سقف ۲۵۰ لیتر در ماه را برای سامانه تعریف کرده ایم، اما این سقف به معنای تعیین سهمیه سوخت خودروها نیست.
وی افزود: عدد ۲۵۰ لیتر در ماه براساس سابقه مصرف عموم مردم تعیین شده و بیش از ۶۰ لیتر در هفته میشود که این عدد برای اغلب مصرف کنندگان عدد درشتی است.
به گزارش تسنیم، رضایی بابیان اینکه از ۲۲ میلیون کارتی که هم اکنون در اختیار مردم است تنها ۱۰۰۰ کارت به سقف ۲۵۰ لیتر رسیده است، گفت: با این حال این افراد نیز نگران نباشند، چون در صورت رسیدن به سقف ۲۵۰ لیتر، کارت جایگاهها همچنان فعال است و این مالکان میتوانند تا شارژ دوباره کارت در ماه بعد از کارت جایگاه داران استفاده کنند./ تسنیم