• شناسه خبر : 17513
  • تاریخ انتشار : 08 آبان 1398 - 08:35

پیاز خاصیت ضد عفونی کنندگی دارد و به همراه سیر می‌تواند ریه را از آلودگی‌های ناشی از آلودگی هوا پاک کند.

 

آلودگی هوا

هنگام آلودگی هوا چه خوراکی مصرف کنیم؟

 

پیاز

 

شهرخوان،یک متخصص تغذیه پیاز را دارای خاصیت ضد عفونی کنندگی و ضد چربی دانست و به مردم توصیه کرد: هنگام آلودگی هوا پیاز مصرف کنند.

مرتضی صفوی در گفت‌گو با فارس، به مردم توصیه کرد تا هنگام آلودگی هوا، پیاز مصرف کنند.

وی ادامه داد: پیاز خاصیت ضد عفونی کنندگی دارد و به همراه سیر می‌تواند ریه را از آلودگی‌های ناشی از آلودگی هوا پاک کند.

از بین بردن میکروب با پیاز

این متخصص تغذیه با بیان اینکه سالهای سال است که تحقیقات در مورد خواص پیاز در حال انجام است گفت: حتی در برخی موارد مشاهده شده که در اتاق بیمار عفونی پیاز قاچ کرده و قرار می‌دهند تا میکروب‌ها

کشته شوند.

وی همچنین پیاز را محصولی دانست که چربی خون را کاهش می‌دهد و به مبتلایان به چربی خون توصیه کرد تا پیاز را در سبد غذایی خود قرار دهند.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

up