- شناسه خبر : 27338
- تاریخ انتشار : 08 خرداد 1399 - 08:48
منتخب مردم مشگین شهر گفت:متولیان مدیریت شهری بهتر است زمان اتمام پروژه های عمران شهری را دقیقا مشخص کنند و به مردم اعلام کنند.

محمود عباسزاده گفت:متولیان مدیریت شهری بهتر است زمان اتمام پروژه های عمران شهری را دقیقا مشخص و برای اطلاع شهروندان محترم اعلام نمایند و حتی مانند کلان شهرها در محل اجرای پروژه تایمر نصب کنند و بالاتر از آن ، از شهروندان به خاطر تحمل مشقات مرتبط با اجرای پروژه تشکر نمایند
وی افزود:اجرای پروژه های عمران شهری مثل پروژه های دولتی تابع میزان تخصیص اعتبار نیست که با بازار فروش نفت و کاهش درامد دولت کاهش پیدا می کند، اعتبار پروژه های عمران شهری در بودجه سالانه شهرداری تصویب می شود.
منتخب مردم مشگین شهر ادامه داد:اجرای پروژه در کوتاه ترین زمان ممکن از شاخص های کارآمدی مدیریت است و چه بهتر است پروژه های که در محیط کسب و کار و سکونت و تردد مردم اجرا می شود با کار دو_سه شیفتی و شبانه روزی زودتر جمع شود قبل از اینکه کاسه صبر و تحمل مردم لبریز نماید.



