- شناسه خبر : 33539
- تاریخ انتشار : 23 مرداد 1399 - 10:12
فرماندار پارس آباد گفت: توسعه صنعت با تولید همگام نبوده است.
امامی فرماندار پارس آباد در دیدار با جمعی از روسا و مدیران ادارات گفت: باید از ظرفیت های منطقه بطور متوازن استفاده کرد و شاخص های توسعه را به تناسب ظرفیت های آن هدف گذاری کرد.
ابراهیم امامی افزود: اگر همت و اراده برای عمران شهری را ببینیم روی ما به عنوان یار نهم شورا و شهردار حساب نمایید.
وی بیان کرد: انتظار داریم شهر بلوک بندی شده مانور تنظیف در سطح شهر انجام شود
فرماندار پارس آباد گفت: مبلمان ،سیما ،منظر ،المان سازی و آسفالت و تفرجگاه و ساماندهی ورودی های شهر نیاز به توجه ویژه دارد.
امامی افزود: طرح ها و برنامه های عمران شهری را برای تغییر وضعیت ارائه نمایید اطمینان داشته باشید برای رفاه شهروندان یار و یاور شورا و شهرداری خواهیم بود.
وی ادامه داد: از حداکثر ظرفیت نیرو ها استفاده کنید و از مردم برای مشارکت در عمران و تنظیف شهر دعوت کنید به گونه ای که تمیزی را مردم لمس نموده و ایجاد امید و حمایت عمومی در شهروندان شکل گیرد.