- شناسه خبر : 33853
- تاریخ انتشار : 27 مرداد 1399 - 11:16
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل گفت: استفاده از از کلمه ممنوعیت عزاداری توسط مسئولان واژه ای مناسب نیست بلکه باید اینگونه عنوان کرد که شرایط کرونایی اجازه برگزاری برخی مراسمات را نمی دهد ؛ وگرنه عشق حسینی در قلبها خاموش شدنی نیست و عزای سید سالار شهیدان را نمی توان ممنوع کرد.
حجت الاسلام مهدی ستوده اظهار داشت: در اردبیل یکی از مهم ترین مراسمات عزاداری ها، روز ۲۷ ذی الحجه که یادآور جوانمردی سید و سالار شهیدان در مقابل صف آرایی در مقابل ایشان و سیر آب کردن این افراد بدون هیچ تمنایی است؛ که در استان اردبیل با اجرای مراسم تشت گذاری گرامی داشته می شود.
وی افزود: این اتفاق یکی از نشانه بزرگ امامت، مردم دوستی و آزاد منشی است که مردم استان اردبیل با الگو قرار دان این اتفاق معنوی جوانمردی آن حضرت را همواره در ماه محرم با برگزاری مراسم تشت گذاری یادور می شوند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل گفت: در سالهای گذشته به ترتیب مساجدجامع، اوچدکان و اعظم اقدام به تشت گذاری می کردند و پس از آنها و دیگر مساجد برای برگزاری این مراسم معنوی آماده می شدند.
وی تصریح کرد: استفاده از از کلمه ممنوعیت عزداری توسط مسئولان واژه ای مناسب نیست بلکه باید اینگونه عنوان کرد که شرایط کرونایی اجازه برگزاری برخی مراسمات را نمی دهد ؛ وگرنه عشق حسینی در قلبها خاموش نی شود و عزاداری سید سالار شهیدان را نمی توان ممنوع کرد.
حجت الاسلام ستوده اظهار داشت: امسال با توجه به اینکه استان اردبیل در وضعیت قرمز کرونایی قرار گرفته است و طبق فرمایشات رهبر باید طبق نظر ستاد مبارزه با کرونا پیش برویم باید به دعای زیارت عاشورا توجه ویژه ای داشته باشیم.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل گفت: طبق پروتکل های اعلامی از سوی وزرات بهداشت عزاداری های با رعایت فاصله اجتماعی و استفاده از اقلام بهداشتی و ضدعفونی محیطی برگزار می شود.
وی تاکید کرد: با توجه به اینکه باید موارد بهداشتی رعایت شود کسانی نمی توانند طبق مفاد این پروتکل های در عزاداری ها شرکت کنند با شعار در خانه می مانیم و عزدار امام حسین خواهیم بود این ایام را گرامی می دارند.