• شناسه خبر : 33908
  • تاریخ انتشار : 27 مرداد 1399 - 11:02

مادر خشمگین و خسته انگلیسی پسر معلول ۱۰ ساله خود را کشت.

شهرخوان: زن ۴۳ ساله انگلیسی که هویتش فاش نشده به جرم قتل بی رحمانه پسر ۱۰ ساله معلولش توسط پلیس اسکاتلندیارد دستگیر و راهی زندان شد.

به گزارش پلیس این زن ۱۰ سال است که از پسر معلول خود به تنهایی نگهداری کرده و دیگر از دستش خسته شده بود که تصمیم به قتلش را گرفته است.

یکی از همسایگان این زن به ماموران پلیس گفت حدود ساعت ۶ صبح صدای جیغ پسر را شنیده و به همین دلیل با اداره پلیس تماس گرفته و درخواست کمک کرده است.

ماموران پلیس پس از ورود به خانه این مادر و پسر، جسد بی جان پسر ۱۰ ساله را روی ویلچر پیدا کردند که به نظر می رسد خفه شده است.

بنا بر اطلاعات جمع آوری شده از همسایگان این مادر و پسر، قربانی همواره روی ویلچر قرار داشته و قادر به حرف زدن و راه رفتن نبوده و همیشه مادرش او را برای هواخوری به بیرون از خانه می اورده است.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

up