• شناسه خبر : 34778
  • تاریخ انتشار : 05 شهریور 1399 - 12:01

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اردبیل گفت: مشکلات شهرک‌های صنعتی استان اردبیل پیگیری و حل شود.

شهرک صنعتی
ارژنگ عزیزی در جلسه گرامیداشت هفته دولت که در ساختمان شرکت شهرک‌های صنعتی استان برگزار شد اظهار کرد: شهرک‌های غیردولتی آرتا پلاست، حدید مبتکران، آرتا انرژی، شیرآلات قهرمان، کیان بهساز و آرتا سبز نمین و … با سرمایه‌گذاری‌های انجام گرفته سهم بزرگی در اشتغال استان داشته و خواهند داشت و باید مشکلات این شهرک‌ها پیگیری و حل شود.
وی افزود: ۵۵ درصد واحدهای دارای پروانه بهره‌برداری در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان مستقر هستند.
 معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اردبیل اظهار داشت: در شهرک‌ها و نواحی صنعتی که زمین برای واگذاری به سرمایه‌گذاران نبوده و از طرفی پیشرفت فیزیکی طرح‌های برخی سرمایه‌گذاری‌ها صفر یا پایین بوده و طرح‌ها راکد است؛ باید طبق دستورالعمل‌ها، اقدامات قانونی لازم برای فسخ قرارداد انجام پذیرفته و زمین به سرمایه‌گذاران جدید ارائه شود.
وی با اشاره به ضرورت تأمین زیرساخت‌ها در شهرک‌ها و نواحی دولتی توسط شرکت شهرک‌های صنعتی بیان کرد: ضروری است سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و شرکت شهرک‌های صنعتی برای جذب اعتبارات مورد تفاهم با سازمان برنامه و بودجه جهت توسعه زیرساخت شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان، پیگیری‌های لازم را انجام دهند.
عزیزی تصریح کرد: کمیته حمایت قضایی از سرمایه‌گذاری، صرفاً برای حل مشکلات سرمایه‌گذاران نیست و در صورتی که دستگاه‌های دولتی و بانک‌های عامل مشکلاتی با سرمایه‌گذاران داشته باشند که نیاز به پیگیری‌های حقوقی دارد، در این کمیته قابل بحث و بررسی و تصمیم‌گیری است.
وی گفت: استانداری اردبیل آمادگی خود را برای حل مشکلات مربوطه با دستگاه‌های اجرایی در این زمینه اعلام می‌دارد و شرکت شهرک‌های صنعتی نیز باید پیگیری‌های لازم برای تحقق مصوبات صورت جلسات ارسالی را انجام دهد.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

up