- شناسه خبر : 35595
- تاریخ انتشار : 15 شهریور 1399 - 05:55
استاندار اردبیل گفت: تهیه طرحهای پژوهشی کاربردی در خصوص کرونا ضروری است.
اکبر بهنامجو در جلسه بررسی طرحهای پژوهشی ویژه ویروس کرونا اظهار داشت: تهیه طرحهای پژوهشی کاربردی در خصوص کرونا ضروری است.
وی افزود: ضروری است پژوهشگران با برقراری ارتباط با مدیران و معاونان حوزه بهداشت و درمان، اطلاعات لازم را دریافت کرده و زمان انجام طرحها را کاهش دهند تا در جهت مقابله با کرونا از این تحقیقات استفاده شود و از تمامی دانشآموختگان تقاضا داریم در این موضوع ورود کرده و پژوهشهای کاربردی انجام دهند.
استاندار اردبیل ضمن قدردانی از مسئولین دانشگاه محقق اردبیل در خصوص کسب رتبه سوم در رتبهبندی دانشگاههای برتر جهان بیان کرد: دیگر دانشگاهها نیز برای ارتقاء علمی خود تلاش کرده و رتبه علمی استان را ارتقا دهند.
مدیرکل دفتر برنامهریزی، نوسازی و تحول اداری استانداری اردبیل نیز در این نشست تصریح کرد: پروپوزالهای هشت طرح ویژه ویروسکرونا در قالب موضوعات مختلف علمی-پژوهشی بررسی شدند که شامل بررسی میزان درک خطر از هشدارهای بهداشتی در مورد بیماری کووید-۱۹ در بین جمعیت استان اردبیل، بررسی پروفایل روان آشفتگی ناشی از ویروس کرونا در بین شهروندان استان اردبیل، تحلیل علمی و کاربردی شیوع ویروس کرونا در ایران و راههای مدیریت این بحران در استان اردبیل بخشی از این طرحها است.
جوادی بیان کرد: طرحهای مدلسازی شیوع ویروس کرونا و پیشبینی تعداد مبتلایان و تلفات به تفکیک استانی درایران، اپلیکیشن غربالگری اختلالات روانی کرونا(صما)، شناسایی نیازهای روان شناختی خانوادهها در طول شیوع ویروس کرونا، بررسی نقش سازههای روانی، اجتماعی و معنوی در پیشبینی اضطراب ناشی از بیماری کرونا در بین شهروندان استان، شناسایی مولفههای روان شناختی و مهارتهای مقابله در بیماران بهبود یافته ازبیماری کرونا بخش دیگری از این طرحها میباشد.
وی با بیان اینکه طرحهای مصوب سال گذشته در حال اجرا است و طرحهای پیشنهادی سالجاری نیز پیگیری میشود، افزود: طرحهای ارائه شده آماده اجرا بوده و به محض تامین اعتبار اجرا خواهند شد.