• شناسه خبر : 35929
  • تاریخ انتشار : 20 شهریور 1399 - 01:54

نماینده شهرستان‌های اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی استفاده از ظرفیت مشاوران بومی در اچرای پروژه ها را ضروری خواند گفت: مشاوران و پیمانکاران بومی با حضور در اجرای پروژه های بزرگ مجرب‌تر شده و در آینده استان موثر خواهند بود.

صدیف بدری

صدیف بدری روز پنجشنبه در جلسه شورای فنی استان اردبیل افزود: بی توجهی به مشاوران بومی در واگذاری روند اجرای پروژه‌ها به عدم تربیت نیروی متخصص در استان منجر می‌شود.
وی ظرفیت و نقش برخی دستگاهها چون آب منطقه ای و جهاد کشاورزی را در این خصوص با اهمیت دانست و خواستار توجه این دستگاهها به مشاوران بومی شد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اردبیل هم در این جلسه گفت: حل مشکلات مهندسین مشاور استان پیگیری شده و دستگاههای اجرایی ملزم به اجرای مصوبات شورای فنی استان در این خصوص هستند.
فرزاد قلندری تصریح کرد: گره گشایی از مشکلات فنی در روند اجرای پروژه‌های عمرانی از جمله مهم‌ترین اهداف شورای فنی بوده و لازم است دستگاهها نسبت به اعلام مشکلات در این شورا اقدام کنند.
وی با اشاره به وجود ظرفیت‌های اجرای پروژه در برخی دستگاهها از جمله راه و شهرسازی و نوسازی مدارس خواستار استفاده سایر دستگاه‌های اجرایی استان از این ظرفیت برای اجرای پروژه ها شد.
قلندری گفت: مشکلات و موانع فنی دستگاه‌های دولتی در خصوص اجرای پروژه ها مختص خود دستگاه نیست و سایر دستگاه‍ها را نیز شامل می‌شود و این مشکلات باید در شورای فنی استان بررسی و رفع شود.
مدیرکل راه و شهرسازی استان نیز در این جلسه گفت: ۹۹ درصد از اقدامات اجرایی در حوزه ساخت و سازها به غیر از راه به مشاوران و پیمانکاران بومی واگذار می‌شود.
محبوب حیدری افزود: اجرای پروژه‌های مربوط به راه بدلیل بالا بودن رقم اعتباری باید به مشاوران دارای رتبه یک واگذار شود که در استان مشاور رتبه یک نداریم.
وی بیان کرد: مشاوران استان اردبیل خود نیز رغبتی برای شرکت در مناقصه‌های راه‌سازی ندارند ولی می‌توانند با ورود به پروژه‌های کوچک تر در این حوزه تجربه کسب کنند.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

up