• شناسه خبر : 36653
  • تاریخ انتشار : 31 شهریور 1399 - 01:52

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان اردبیل گفت: احداث شهرک صنعتی مشترک میان ایران و جمهوری آذربایجان در دستور کار دو کشور قرار دارد که احداث آن، روند مثبتی در جذب سرمایه گذار و توسعه صنعت منطقه در پی خواهد داشت.

شهرک صنعتی

محمد اهلی در گفت‌وگو با خبرنگاران در اردبیل اظهار داشت:  احداث شهرک صنعتی مشترک میان ایران و جمهوری آذربایجان در دستور کار دو کشور قرار دارد که احداث آن، روند مثبتی در جذب سرمایه گذار و توسعه صنعت منطقه در پی خواهد داشت.

وی افزود: شهرک صنعتی مشترک میان ایران و جمهوری آذربایجان در نقطه صفر مرزی میان دو کشور و در منطقه تازه کند شهرستان پارس آباد  اجرا خواهد شد.

وی ادامه داد: طی بازدید معاون وزیر صمت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران از منطقه پیشنهادی احداث شهرک صنعتی مرزی که با حضور نماینده مردم شریف شهرستان های پارس آباد، بیله سوار و اصلاندوز انجام یافت، مقرر شد در گام نخست نسبت به امکان احداث شهرک مرزی با مساحت ۱۰۰ هکتار اقدام شود.

اهلی تصریح کرد: در این سفر مقرر شد تا پس از معرفی اراضی ملی و انجام مطالعات مکان گزینی از سوی فرمانداری پارس‌آباد، موضوع برای طرح و تصویب در هیات مدیره سازمان صنایع کوچک و اخذ مصوبه هیات وزیران، به سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران ارسال شود.

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان اردبیل ایجاد شهرک صنعتی مرزی در مناطق محروم و مرزی را باعث توسعه و ایجاد اشتغال در این مناطق دانست و خاطر نشان کرد: با احداث شهرک صنعتی مشترک، مقدمات حضور سرمایه گذاران داخلی و خارجی در سطح استان بیشتر خواهد شد.

 



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

up