• شناسه خبر : 37370
  • تاریخ انتشار : 13 مهر 1399 - 01:11

یکی از اهداف توسعه‌ای بخش گردشگری شهرستان سرعین برنامه‌ریزی در راستای حمایت از آبدرمانی‌ها با حمایت‌های همه‌جانبه مسئولین و دستگاه‌های مربوطه بوده است که در این راستا برگزاری جلسه‌ای با حضور مسئولین و دستگاه‌های مربوطه برگزار شده است.

استخر آبدرمانی

یکی از اهداف  توسعه‌ای بخش گردشگری شهرستان سرعین برنامه‌ریزی در راستای حمایت از آبدرمانی‌ها با حمایت‌های همه‌جانبه مسئولین و دستگاه‌های مربوطه بوده است که در این راستا برگزاری جلسه‌ای با حضور مسئولین و دستگاه‌های مربوطه برگزار شده است.

در ادامه این جلسه هر کدام از مسئولان به نقطه‌نظراتی در راستای لزوم حمایت از کارکنان و پرداخت معوقات آنان پرداختند و اخراج و تعدیل نیروها را غیرقابل قبول برشمردند.

ارائه تسهیلات کرونایی به کسب و کارهای گردشگری آسیب‌دیده از اهم مواردی بود که  حاضران به اهمیت پرداخت آن رسیدگی کردند و این موضوع را نیازمند بررسی همه‌جانبه عنوان کردند.

پرداخت معوقات کارکنان آبدرمانی‌ها اولویت اساسی است

علی نیکزاد نائب رئیس مجلس در نشست بررسی ویژه آبدرمانی‌های شهرستان سرعین که صبح امروز برگزار شد اظهار داشت: در راستای توسعه گردشگری منطقه اخراج و تعدیل نیرویی نباید در آبدرمانی‌ها انجام شود و پرداخت معوقات کارکنان نیز باید در اسرع وقت پرداخت شود.

وی با اشاره به مشکلات پیش آمده در راستای شیوع کرونا نیز بیان کرد: با توجه به ضربه‌ا که برخی آبدرمانی‌ها اعم از سبلان و هتل لاله سرعین متحمل شده‌اند کارکنان با شرایط ویژه تا فروردین سال آینده به صورت توافقی به فعالیت خود ادامه دهند تا تصمیمات اساسی در این باره اتخاذ شود.

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس ادامه داد: اهمیت به ارائه تسهیلات کرونایی نیز در این زمینه یک اولویت اساسی است و درصدد هستیم در راستای کنارگذاشتن این ویروس منحوس به شکل مناسب و قوبل قبول عمل کرده و به اهداف خود در این زمینه دست یابیم.

نیکزاد ادامه داد: حمایت‌های لازم از کارکنان این مجموعه با جدیت و تلاش انجام می‌شود و بررسی و رفع مشکلات موجود در این زمینه با هدف رفع مشکلات به عنوان اولویت اساسی در دستور کار است که امیدواریم هر چه سریع‌تر مثمرثمر واقع شود.

فعالیت سرمایه‌گذاران گردشگری به حال خود رها شده است

جعفر بذری بازرس جامعه هتلداران ایران نیز در ادامه اظهار کرد: متأسفانه عملا فعالیت سرمایه‌گذاران گردشگری به حال خود رها شده است و این مسائل حمایتی در حال حاضر فقط به شعار در استان اردبیل تبدیل شده است به طوری که هتلداران کشور ۸ ماه است که بیکار هستند.

وی بیان کرد: سرمایه‌گذاران حوزه گردشگری استان اردبیل به خاطر ناتوانی برخی مدیران تاوان پس می‌دهند و این مسئله‌ای است که سبب ورشکستگی فعالان صنعت گردشگری در آینده‌ای نزدیک وضربه مهلت به بدنه گردشگری است.

بذری ادامه داد: نمایندگان مردم در مجلس نیز در این زمینه باید با جدیت پیگیر مسئله باشند و در راستای سه امر مهم راه‌اندازی صندوق حمایت از گردشگری، پرداخت تسهیلات بلاعوض و بسته‌های حمایتی مالیاتی و تأمین اجتماعی باید برنامه‌ریزی‌های مدونی مبنای کار باشد.

وی اظهار کرد: هر لحظه امکان رسیدن به مرز ورشکستگی در بین فعالان گردشگری وجود دارد و هم‌اکنون باید اقدامات مقابله‌ای در این زمینه مبنای کار باشد تا دیگر بیشتر از این دیر نشود.

تعطیلی مجتمع‌های گردشگری به نفع استان نیست

بهروز ندایی معاون سیاسی و امنیتی استاندار اردبیل در ادامه با اشاره به این که نبود مسافر یکی از مشکلات اساسی این مجتمع‌ها است گفت: متأسفانه خیل عظیمی از فعالان صنعت گردشگری و بخش خصوصی با شیوع کرونا بیکار شده‌اند و این مسئله بسیاری از کسب و کارها را با مشکل مواجه کرده است که شرکت گردشگری تعهد پرداخت حقوق ۱۳۰ کارگر را بر عهده گرفت.

وی با اشاره به این که تعطیلی مجتمع‌ها به نفع استان و بخش گردشگری استان نیست بیان کرد: در راستای توسعه گردشگری و نیز حمایت از کارکنان این مجتمع‌ها باید برنامه‌ریزی‌های اساسی انجام یابد و تا جایی که در توان دولت است باید حمایت از بخش خصوصی مبنای کار باشد.

ندایی ادامه داد: ارائه تسهیلات ۱۲ درصدی به میزان ۱۶ میلیون برای توسعه گردشگری در دستور کار قرار گرفته و درصدد هستیم با تعاملات همه‌جانبه مشکلات و موانع موجود را از سر راه برداشته و مشکلات و موانع پیش رو را از سر راه برداریم.

در پایان این نشست شرکت گردشگری تعهد پردات حقوق ۱۳۰ کارگر را عهده‌دار شد.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

up