• شناسه خبر : 37570
  • تاریخ انتشار : 15 مهر 1399 - 10:12

دامپزشکی تضمین کننده سلامت غذای مردم از مزرعه تا سفره است و اگر سلامت دام و طیور به لحاظ بهداشتی تضمین نشود می‌تواند سلامت مردم را تهدید کنند.

کشتارگاه

دامپزشکی ارگان گمنامی است که در حالت عادی فعالیت‌های آن از چشم همگان پنهان است و در صورت شیوع بیماری‌های دامی فعالیت‌های آن در جامعه آشکار می‌شود که ارتقاء سلامت و بهداشت عمومی جامعه و حفظ و حراست از سرمایه دامی استان از مهمترین وظایف این صنف بشمار می‌رود.

دامپزشکی تضمین کننده سلامت غذای مردم از مزرعه تا سفره است و اگر سلامت دام و طیور به لحاظ بهداشتی تضمین نشود می‌تواند سلامت مردم را تهدید کنند.

از هر گونه تلاش برای ارتقاء سلامت عمومی جامعه حمایت می‌کنیم

شهردار اردبیل عصر امروز در دیدار با مدیر کل دامپزشکی استان اردبیل به مناسبت روز ملی دامپزشکی اظهار داشت: ارتقاء سلامت عمومی جامعه از عوامل دخیل در رشد جوامع شهری محسوب می‌شود که در این راستا در کنار دامپزشکی هستیم و از هر گونه تلاش برای ارتقاء سلامت عمومی جامعه و به تبع آن رشد جوامع شهری حمایت می‌کنیم.

لطف اللهیان بیان کرد: جوامع رشد یافته انسان‌های توسعه یافته‌ای را پرورش می دهند و وجود این انسان‌های ارزشمند در جامعه مرهون سلامت عمومی جامعه است.

وی با اعلام آمادگی برای همکاری با دامپزشکی استان جهت برگزاری برنامه‌های گوناگون علمی و فرهنگی برای ارتقا سلامت افزود: شهرداری در مناسبت‌های مختلف برنامه‌هایی در فرهنگسراها اجرا میکند که ما آمادگی داریم تعدادی از این برنامه‌ها را به کارشناسان و مدرسین دامپزشکی اختصاص دهیم تــا با تولید محتوا و تهیه مطالب علمی و تخصصی در خدمت مشترک به مردم و ارتقاء سلامت عمومی جامعه سهیم باشیم.

نظارت‌ های دامپزشکی در حوزه صیانت از سلامت غذایی مردم دقیق باشد

نماینده ولی فقیه در استان اردبیل در دیدار با مدیر کل دامپزشکی استان اردبیل به مناسبت روز دامپزشکی اظهار داشت: نظارت‌ های دامپزشکی در حوزه صیانت از سلامت غذایی مردم و سرمایه دامی منطقه دقیق باشد.

آیت الله سید حسن عاملی با بیان اینکه کوچکترین بی‌ توجهی در این حوزه خسارت‌های جبران‌ناپذیری به دنبال دارد، تصریح کرد: دامپزشکی در مأموریت‌ های خود تکلیف سنگینی در حفظ و بهبود شاخص‌های سلامت بر عهده دارد و اگر بیماری‌های مشترک بین انسان و دام در جمعیت دامی کنترل و مهار نشود قطعاً با ورود به جمعیت انسانی، جامعه را فلج کرده و بحران امنیتی و اجتماعی بوجود می‌آورد.

وی افزود: دامپزشکی به عنوان یک ارگان تخصصی در تأمین سلامت و امنیت غذایی جامعه با مراکز دانش بنیان ارتباط مستمر داشته و کار‌های تحقیقاتی و پژوهشی را سرلوحه کار‌های خویش قرار دهد و در راستای گزارش دهی و ارائه راهکار به جهت افزایش بهره‌وری به مسئولین پیش قدم باشد.

واکسینه بیش از ۳ میلیون واحد دامی بر علیه انواع بیماری‌ ها در استان اردبیل

مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل با بیان اینکه جامعه دامپزشکی خط مقدم مبارزه با بیماری‌های مشترک انسان و دام حضور دارد، اظهار داشت: بیش از ۸۵۰ نوع بیماری مشترک بین انسان و دام وجود دارد که در این راستا بیش از ۳ میلیون واحد دامی بر علیه انواع بیماری‌ها در استان اردبیل واکسینه شده است.

بهلول تکلوی به استمرار نظارت‌ اداره دامپزشکی اشاره کرد و افزود: در بحث نظارت بر بهداشت عمومی برای اینکه مواد غذایی بر سفره مردم برسد بازدید‌هایی انجام می‌گیرد و تمام تلاش و همت خود را به کار خواهیم بست تا در بحث کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها سلامت جامعه را تأمین نمائیم.

وی با اشاره به اینکه ۴ درصد تولیدات دامی کشور در استان اردبیل تولید شده و به صورت خام از استان خارج می‌شود، افزود: امیدواریم با همکاری و مشارکت مسئولان و دستگاه‌های اجرایی مربوطه بتوانیم اقدامات خوب و مناسبی در راستای بهبود وضعیت دامپزشکی استان برداریم و شاهد کاهش تلفات و بیماری‌ها در بین دام‌ها باشیم چرا که عمده درآمد به دست آمده استان توسط پرورش دامها به دست می‌آید و این موضوع سبب آسیب جدی به اقتصاد منطقه می‌شود.

نسرین آذرکیش



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

up