- شناسه خبر : 37928
- تاریخ انتشار : 21 مهر 1399 - 12:20
مدیرکل آموزش و پرورش استان در برنامه زنده رادیویی و تلویزیونی رادیو ساعتی اردبیل خانواده ها را به حساسیت بیشتر نسبت به سلامت و آموزش فرزندان خویش فراخواند.

احمد ناصری با بیان اینکه آموزش و پرورش استان از زمان بازگشایی مدارس تاکنون در رعایت پروتکل های بهداشتی تمام تلاش خود را بکارگرفته، اظهار داشت: وضعیت بهداشتی مدارس استان توسط کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی و آموزش و پرورش مناطق و نواحی استان بطور مستمر و مداوم رصد می شود؛ بطوریکه بیش از ۱ هزار و ۳۰۰ آموزشگاه در ۶۰ شاخص تا کنون توسط دانشگاه علوم پزشکی استان مورد ارزیابی قرار گرفته است که خوشبختانه حاکی از رعایت ۸۵درصدی پروتکل های بهداشتی در مدارس می باشد.
ناصری افزود: در راستای افزایش ضریب بهداشتی مدارس تاکنون بیش از ۴ میلیارد تومان سرانه بهداشتی با اولویت مناطق کمتر توسعه یافته به مناطق و نواحی تخصیص شده تا در جهت خرید ملزومات بهداشتی در مدارس هزینه شود.
وی در ادامه ضمن بیان این موضوع که از زمان بازگشایی مدارس در روز ۱۵ شهریورماه الزامی برای حضور دانش آموزان در مدارس نبوده و دانش آموزان می توانستند با انتخاب یکی از دو روش حضوری و غیر حضوری و یا ترکیبی از این دو آموزش خود را را استمرار بخشند؛ از رفع مشکلات شبکه دانش آموزی شاد خبر داد و تصریح کرد: وضعیت سرعت شبکه شاد با رونمایی از نسخه جدید آن نسبت به ابتدای شروع سال تحصیلی بهتر شده است و همچنان در تلاش برای حل مسائل مختلف این شبکه آموزشی هستیم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان، افزود: مدارس با توجه به مقتضیات خود به صورت منعطف می توانند برنامه زمان برگزاری کلاس های غیر حضوری در این شبکه را تنظیم نمایند.
احمد ناصری با تاکید بر این نکته که در شرایط کنونی خانواده ها نسبت به آموزش و پرورش فرزندان خویش باید حساستر شوند، تصریح کرد: مدیران مدارس نیز بایستی پایش آموزشی و پرورشی دانش آموزان را در این ایام مدنظر قرار دهند و اطمینان حاصل کنند که تمامی دانش آموزان از خدمات ارائه شده آموزشی بهره مند می شوند.
ناصری با اشاره به مصوبه ستاد کرونای استان مبنی بر تعطیلی آموزش حضوری مدارس به مدت دو هفته از پخش برنامه های آموزشی روزانه از شبکه های آموزش، چهار، قرآن و معارف سیما از ابتدای بازگشایی مدارس خبر داد و گفت: برنامه زمانی کلاسی این شبکه های تلویزیونی هر روز در پرتال وزارت، اداره کل آموزش و پرورش استان، شبکه شاد و زیرنویس شبکه خبر بارگذاری و منتشر می شود.