• شناسه خبر : 37932
  • تاریخ انتشار : 21 مهر 1399 - 12:38

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اردبیل از پلمب یک واحد تولیدی فاقد مجوز بهداشتی خبر داد.

پلمپ

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اردبیل از پلمب یک واحد تولیدی فاقد مجوز بهداشتی خبر داد.

علی رحیمی آذر گفت: بر اساس گزارش یک منبع آگاه در مورد وجود تخلف بهداشتی در یک واحد تولیدی، تیم گشت مشترک متشکل از رئیس شعبه سیار و بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت، معاونت غذا و دارو در قالب گشت مشترک به محل مورد نظر اعزام شد.

او افزود: در بازرسی‌های اولیه از این واحد تولیدی مشخص شد که این واحد بدون داشتن پروانه بهره برداری و مجوز‌های بهداشتی و بدون حضور مسئول فنی اقدام به تولید یخمک کرده که با دستور رئیس شعبه، محل مورد نظر پلمپ و پس از رسیدگی، حکم به تعطیلی واحد غیر مجاز و ضبط کالا صادر شد.

ماموران اداره کل حفاظت محیط زیست استان اردبیل در چند مورد ماموریت شبانه‌روزی گشت و کنترل و جلوگیری از شکار و صید غیرمجاز در مناطق و زیستگاه‌های استان موفق به دستگیری ۹ نفر از متخلفان شکار و صید غیرمجاز شدند.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

up