• شناسه خبر : 38448
  • تاریخ انتشار : 29 مهر 1399 - 08:36

مشاور استاندار اردبیل در امور بین الملل گفت:کشورهای منطقه اوراسیا بازار مناسب برای محصولات تولیدی استان اردبیل است.

قرارداد سرمایه گذاری

حسن عظیم زاده در جریان سفر اکبر قاسمی سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در گرجستان به اردبیل ،پتانسیل بالای استان اردبیل در حوزه های مختلف را یادآور شد و افزود: توسعه جذب سرمایه گذاری خارجی و نیز سرمایه گذارهای ایرانی مقیم خارج از کشور برای سرمایه گذاری در استان ضروری است.

وی بر ضرورت توسعه همکاری‌های اقتصادی ، گردشگری و گسترش همکاری‌های علمی و فناورانه با کشورهای مختلف تاکید کرد و گفت: توسعه ارتباط با سفرا در در کشورهای مختلف، فرصت مغتنمی است تا بتوان بر توسعه روابط امیداوار بود.

عظیم زاده با اشاره به سفر اکبر قاسمی ،سفیر ایران در گرجستان افزود:این سفرها در راستای تصمیم کمیته سفرهای وزارت خارجه مبنی بر بازدید سفرای کشورمان در خارج از کشور در استانهای منطقه، بخصوص منطقه اوراسیا از استانهای کشور انجام می گیرد.

وی اظهار کرد: قطعا برنامه ریزی چنین سفرهایی هم از نظر اقتصادی، گردشگری ، فرهنگی و نیز در راستای انتقال تجارب موفق کشورهای منطقه در موضوعات مختلف موثر خواهد بود.

اکبر قاسمی از کارشناسان بنام خاورمیانه عربی و مشترک المنافع است که مدیرکلی و رییس دفتر نمایندگی ایران در قاهره و سفیر ایران در اکراین  از جمله سوابق وی می باشد.

اخیرا اکبر قاسمی ،با حکم رئیس جمهور، دکتر روحانی به عنوان سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در گرجستان انتخاب شده است.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

up