• شناسه خبر : 38581
  • تاریخ انتشار : 30 مهر 1399 - 11:52

رئیس شورای شهر اردبیل گفت: شهرداری و پیمانکاران پروژه پل قدس باید تمهیدات لازم را برای فعالیت این مجموعه در فصل زمستان در نظر بگیرند.

جواد انصاری

جواد انصاری در جلسه یکصد و بیست و چهارمین جلسه رسمی شورای شهر اردبیل با گرامیداشت هفته نیروی انتظامی، بر تلاشگران حوزه امنیت و آرامش در جامعه اظهار کرد: همکاری خوبی بین نیروی انتظامی، شورا و شهرداری در شهر اردبیل برقرار است و ما از این فضای فراهم شده در جهت پیشبرد امور استفاده می‌کنیم.

وی هفته تربیت بدنی را بر ورزشکاران، مربیان و داوران تبریک گفت و افزود: ورزش پایه سلامت عمومی در جامعه است و شهرداری در توسعه ورزش همگانی و مکان‌های در نظر گرفته برای این امر پیشقدم شده و تلاش مؤثری را انجام می‌دهد.

رئیس شورای شهر اردبیل به پروژه مهم پل قدس و انتخاب مدیریت این پروژه برای حضور فعال در پایگاه اشاره کرد و گفت: امیدواریم براساس زمانبندی تعریف شده، پل قدس شکل عملیاتی و اجرایی به خود گرفته و به سرانجام برسد.

انصاری به بازدید مسئولان استانی و نمایندگان از این پروژه عظیم اشاره کرد و ادامه داد: ما قدردان حضور نمایندگان استان، ‌استاندار، مسئولان قضایی و مجموعه اجرایی در پروژه پل قدس هستیم تا با دلگرمی بیشتر مدیریت شهری بتواند این مجموعه را به سرانجام برساند.

وی به ضرورت تمهیدات زمستانی برای فعال نگه‌ داشتن کارگاه پل قدس اشاره کرد و گفت: شهرداری اردبیل باید در این زمینه تدبیری مناسب بیندیشد تا پل قدس در موعد مقرر آماده افتتاح و بهره‌برداری شود.

احداث المان وحدت سرعت بگیرد

انصاری به المان میدان وحدت نیز اشاره کرد و افزود: اهالی مناطق ۱۳گانه اردبیل خواسته به حق در تکمیل این پروژه دارند و امیدواریم در دو پنجم شورای شهر این المان شهری تکمیل و آماده بهره‌برداری شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: اگر پیمانکار این پروژه توان سرعت‌ دادن به حوزه اجرای المان وحدت را ندارد، باید تغییر پیدا کند تا پیمانکار جدید با سرعت بیشتر این پروژه را اجرایی و عملیاتی کند.

رئیس شورای شهر اردبیل به جابجایی اعتبارات در فصول مختلف و مناطق شهری برای سرعت دادن به اجرای پروژه‌ها و تکمیل طرح‌های عمرانی اشاره کرد و ادامه داد: قطعا این امر با تدبیر مناسب انجام خواهد شد تا در متمم بودجه نیز موارد قانونی قید شود.

انصاری به فعالیت تجمیعی کمیسیون ماه ۱۰۰ اشاره کرد و گفت: ما امروز اعضای هفت شعبه کمیسیون ماده ۱۰۰ را که دبیرخانه آن نیز اخیرا راه‌اندازی شده،‌ معرفی کردیم تا پرونده‌های ارجاعی به این کمیسیون در روند رسیدگی با تاخیر و تعلل روبه‌رو نشود.

وی تصریح کرد: امیدواریم در شکل و قالب جدید کمیسیون ماده ۱۰۰ بتواند رسیدگی سریع و بدون تبعیض را در پرونده‌ها انجام داده و با صدور رأی تعیین تکلیف در مورد این پرونده‌ها در دستور کار قرار گیرد.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

up