- شناسه خبر : 43389
- تاریخ انتشار : 24 آذر 1399 - 02:58
سخنگوی شورای اسلامی استان اردبیل گفت: در سال آخر شورای پنجم شایسته است اختیارات و کارکرد شوراها پررنگ دیده شده و پارلمان محلی نباید در مسیر حرکت خود کم رنگ شده و یا جایگاه خود را از دست بدهند.
عبداللهیوند در جلسه اعضای شورای اسلامی استان اردبیل تصریح کرد: از آنجایی که در نظام دموکراسی اصل بر رأی مردم و حفظ جایگاه منتخبان آنهاست، ضرورت دارد در شوراهای شهر و روستا و استان جایگاه اعضا و همچنین نقش تأثیرگذار آنها در تصمیمگیریها مورد توجه و دقت نظر قرار گیرد.
وی گفت: سال اول و سال آخر در عرصه خدمترسانی فرقی نمیکند بلکه حتی باید از یک روز مسئولیت نیز درست استفاده کرده و به مدد و کمک مردم شتافت.
سخنگوی شورای اسلامی استان اردبیل افزود: امیدواریم در دوره جدید از ترکیب اعضای هیئت رئیسه شورای استان شرایط مناسبی در مسیر خدمترسانی فراهم آید تا به دور از هرگونه تنش فضای منسجمی را در مسیر خدمترسانی شاهد باشیم.