• شناسه خبر : 43681
  • تاریخ انتشار : 27 آذر 1399 - 06:33

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل گفت: فعالیت نیروی انتظامی در مبارزه با ناامنی مصداق امر به معروف و نهی از منکر است.

سید حسن عاملی

آیت ‌الله سیدحسن عاملی در نشست با مسئولان ارشد انتظامی استان اردبیل اظهار داشت: فعالیت ‌های ماموران انتظامی در مبارزه با نا امنی ‌ها، کج ‌رفتاری ‌ها و هنجار شکنی ‌ها و آرامش‌ بخشی اجتماعی مصداق امر به معروف و نهی از منکر است.

وی با بیان اینکه هیبت و اقتدار نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در هیچ کجای دنیا وجود ندارد، افزود: پیشرفت، تعالی، شکوفایی و بالندگی در حوزه ‌های مختلف تحولات جامعه نیازمند وجود امنیت است که این موضوع اهمیت، حساسیت و قداست کار پلیس را عنوان متولی اصلی امنیت انعکاس می ‌دهد.

نماینده ولی فقیه در استان اردبیل نقش نیروهای مسلح را در ۸ سال دفاع مقدس بی ‌بدیل عنوان کرد، افزود: داشتن نیروهای مسلح با اقتدار و با عظمت یکی از بزرگترین دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران است که به برکت این نیروهای مسلح هیچ کشوری نمی تواند نگاه چپی به کشورمان داشته باشد.

عاملی بیان کرد: وثوق مردم نسبت به نظام اسلامی مهمترین سرمایه انقلاب است که نیروی انتظامی در ایجاد این وثوق نقش مهم و بی بدیلی ایفا می ‌کند.

وی همچنین بر ضرورت اجرای اثر بخش طرح مبارزه با ویروس کرونا و محدودیت ‌ها و ممنوعیت‌ های ویژه این بیماری، احساس مسئولیت همگانی و رعایت پروتکل‌ های بهداشتی تاکید کرد.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

up