• شناسه خبر : 43807
  • تاریخ انتشار : 29 آذر 1399 - 10:17

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد شیرعلیپور در نشست پژوهشی برخط (آنلاین) با طلاب مدرسه علمیه الزهراء(سلام‌الله‌علیها) شهرستان خلخال، به تبیین جایگاه پژوهش پرداخت و گفت: اهمیت پژوهش…

معلم مدرسه

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد شیرعلیپور در نشست پژوهشی برخط (آنلاین) با طلاب مدرسه علمیه الزهراء(سلام‌الله‌علیها) شهرستان خلخال، به تبیین جایگاه پژوهش پرداخت و گفت: اهمیت پژوهش به اندازه‌ای است که اگر عالِم، یک اثر علمی فاخر از خود بر جای بگذارد منشا فوائد فراوانی در دنیا و آخرت برایش خواهد بود.

وی افزود: بزرگان زیادی هستند که از آثار علمی فاخری برخوردار بوده و روش اجتهادی آنها را می‌توان به عنوان الگو مورد مداقه و مطالعه قرار داد. خواجه نصیر‌الدین طوسی صاحب اثر “کلامی با نام تجرید الاعتقاد”از بزرگان فاخری است که علمای شیعه و سُنی بالغ بر پنجاه شرح بر این اثر موجز نوشته‌اند.

مدرس مدرسه علمیه الزهراء(سلام‌الله‌علیها) خلخال پرداختن به امر پژوهش را از رسالت‌های بانوان طلبه بیان کرد و اظهار داشت: ادعای انجام کار پژوهشی برای طلبه، در گرو ارائه اثر پژوهشی مستدل و با محتوای قوی از خود است.

شیرعلیپور با بیان اینکه اتمام  تحصیلات سطح حوزه، پایان کار تحصیل و تحقیق نیست، افزود: بعد از گذراندن این مقاطع، پرداختن به امر پژوهش و تحقیق بیش از پیش ضرورت می‌یابد و در این دوره‌ای که عالِم، مرزهای علم را طی کرده، فرصت ایجاد مسئله پژوهشی در سطح بسیار خوب برایش ایجاد می‌شود و باید به دنبال حل آن مسئله برود.

پژوهشگر حوزوی تصریح کرد: طلاب بایستی از همان ابتدا یک موضوع را براساس علاقه و انگیزه‌های درونی‌شان انتخاب کرده و تلاش‌های خود را صرف تحقیق و پژوهش پیرامون همان موضوع کنند و در مسیر فراگیری علم براساس همان موضوع ادامه تحصیل دهند دراین‌صورت اثرات پژوهشی آنها از محتوای خوبی برخوردار بوده و از حواشی جلوگیری خواهد شد‌.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

up