- شناسه خبر : 44274
- تاریخ انتشار : 03 دی 1399 - 02:35
سیدغلامحسن خلیلی موسوی اظهارکرد: در این راستا ۱۹ کارگروه اجرایی یاریگران در نواحی و مناطق استان فعال شده است. او بر لزوم همراهی و نظارت…
سیدغلامحسن خلیلی موسوی اظهارکرد: در این راستا ۱۹ کارگروه اجرایی یاریگران در نواحی و مناطق استان فعال شده است.
او بر لزوم همراهی و نظارت هدفمند بر نحوه و روند اجرای برنامه در بخشهای مختلف توسط مناطق و نواحی و نیز ارتقای همکاریهای بین بخشی در جهت تحقق اهداف تاکید کرد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اردبیل نیز در این گفت و گو اعتیاد را از دغدغههای جامعه دانست و چندوجهی بودن اعتیاد را از جمله مشکلات موجود در راستای مبارزه و حذف فیزیکی آن و کمک به فرآیند کاهش گرایش به مواد و امتناع از مصرف را بهترین راهکار مبارزه بیان کرد.
بهنام بهشتی اظهارکرد: حس کنجکاوی و لذتجویی نوجوانان و جوانان ۲ عامل مهم در تجربه مصرف مواد معرفی و ارتقای توانمندیهای روانی – اجتماعی گروههای هدف بویژه آموزش مهارتهای مقابلهای راهکاری مناسب در این موضوع است.
او افزود: ایمنی بخشی به محیط مدارس و کاهش عوامل خطر و ارتقای عوامل محافظ در اطراف محل استقرار مدارس از اولویتهای دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر بوده و به جد پیگیر آن هستیم.
وی توجه به عوامل محیطی تربیت، سنین رشد دانشآموزان، گروههای همسال و نهادهای اجتماعی را از جمله ویژگیهای اثربخشی برنامه یاریگران زندگی برشمرد.