• شناسه خبر : 44345
  • تاریخ انتشار : 04 دی 1399 - 02:09

شهردار اردبیل با اشاره به اینکه از ۱۶۰ دستگاه اتوبوس شهری اردبیل فقط ۲۰ دستگاه در مالکیت شهرداری اردبیل است، گفت: ۷۵ دستگاه با اولویت استهلاک و شرایط فعالیت آنها نوسازی خواهند شد.

حمید لطف اللهیان

به گزارش شهرخوان، شهردار اردبیل گفت: در سال‌های گذشته ۶۰۰ دستگاه تاکسی در شهر اردبیل نوسازی و هم اکنون نیز مشغول ارائه خدمات به مردم هستند.

حمید لطف‌اللهیان در جلسه رسمی شورای شهر اردبیل با پاسداشت ایام فاطمیه و فرارسیدن ۹ دی ماه روز میثاق امت با ولایت اظهار کرد: در روز ۹ دی مردم ما دلدادگی خود را به نظام اسلامی و آرمان‌های مکتب ارزشی حسینی نشان دادند.

وی با اشاره به سالگرد شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی خاطرنشان کرد: برای مناسبت‌های دی ماه شهرداری اردبیل برنامه‌های مختلفی را تدارک دیده که عمدتا برپایه فضای مجازی برگزار می‌شود تا معرفی حماسه‌های این ایام برای نسل جوان و آینده به شایستگی انجام شود.

لطف اللهیان گفت: شهرداری اردبیل ما وظیفه و رسالت سنگینی را در انتقال ارزش‌های ایثارگران و شهدا داریم تا مجاهدت این مردان حق و الهی را بازگو کرده و به نسل‌های بعدی منتقل کنیم.

دریافت تسهیلات کم بهره برای بازسازی ناوگان حمل و نقل عمومی

لطف‌اللهیان با اشاره به پیگیری شهرداری اردبیل در انعقاد تفاهمنامه با سازمان برنامه و بودجه و صندوق کارآفرینی امید برای پرداخت تسهیلات کم بهره با هدف نوسازی ناوگان اتوبوسرانی اردبیل بیان کرد: با توجه به اینکه عمده اتوبوس‌های شهری در دست بخش خصوصی است، ولی تلاش می‌کنیم با اولویت اتوبوس‌های فرسوده را وارد چرخه نوسازی و بهسازی کنیم.

تفاهم نامه و قرارداد

وی نرخ پائین پرداخت این تسهیلات و تعهد سازمان برنامه و بودجه برای جبران بخشی از بهره بانکی این تسهیلات را یادآور شد و تصریح کرد: هر چند در سازمان حمل و نقل بار و مسافر همکاران ما دو دستگاه اتوبوس را نوسازی و وارد چرخه ارائه خدمات کردند اما توان لجستیکی و نیروی انسانی کارگاه فنی این سازمان جوابگوی این همه برنامه نوسازی نخواهد بود و بهتر است از ظرفیت سایر تعمیرگا‌ه‌ها و مراکز فنی مجاز با شرایط استاندارد در این زمینه استفاده کنیم.

شهردار اردبیل افزود: ما سال گذشته از کارخانه مایوان در شهرک صنعتی بازدید کردیم و به راحتی می‌توانیم از ظرفیت این کارخانه در نوسازی اتوبوس‌های شهری استفاده کنیم.

تنها ۲۰ دستگاه اتوبوس شهری در مالکیت شهرداری اردبیل است

لطف‌اللهیان اظهار کرد: از ۱۶۰ دستگاه اتوبوس شهری اردبیل ۷۵ دستگاه با اولویت استهلاک و شرایط فعالیت آنها نوسازی خواهند شد که امیدواریم در سال آینده به شکل کامل در این زمینه فعالیت‌ها به انجام برسد.

اتوبوس

شهردار اردبیل ادامه داد: هرچند ۱۶۰ دستگاه اتوبوس شهری اردبیل جوابگوی حمل و نقل عمومی نیست اما از ردیف اعتباری مختلف سعی می‌کنیم تا اتوبوس‌های جدیدی را خریداری و به ناوگان اضافه کنیم.

وی افزود: در حال حاضر تنها ۲۰ دستگاه اتوبوس شهری در مالکیت شهرداری و مابقی ۱۵۰ دستگاه در اختیار بخش خصوصی است که به صورت مستمر ارائه خدمات می‌کنند.

۶۰۰ دستگاه تاکسی در اردبیل نوسازی شده است

لطف‌اللهیان خاطرنشان کرد: در سال ۹۷ بیش از ۶۰۰ دستگاه تاکسی در اردبیل نوسازی شد ولی این فرآیند برای اتوبوس اتفاق نیفتاده بود که با پیگیری مستمر و مساعدت سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها این کار اتفاق افتاده است.

تاکسی

شهردار اردبیل گفت: برای اولین بار با استقرار حسابرس داخلی در شهرداری شفافیت عملکرد مالی در دستور کار شهرداری قرار گرفته و ما امیدواریم این روند شفافیت در حسابرسی‌‌ها و هزینه و درآمد شهرداری در سا‌ل‌های آینده بیش از گذشته نمود یابد.

حمید لطف اللهیان تلاش شهرداری اردبیل را برای توافق با مالکان اراضی در مراقبت از زمین غیرکاربری مسکونی یادآور شد و بیان کرد: شهرداری سعی دارد تا با توافق مناسب نسبت به خرید زمین و افزایش ذخیره زمین شهری اقدام کند.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

up