• شناسه خبر : 45199
  • تاریخ انتشار : 13 دی 1399 - 10:09

رئیس هیات تکواندو استان اردبیل از امضای تفاهم نامه با موضوع انتقال دانش و تجربیات هیات های تکواندو استان های البرز و زنجان خبر داد.

تکواندو

خوشروزی رئیس هیات تکواندو استان اردبیل از امضای تفاهم نامه انتقال دانش و تجربیات هیات های تکواندو استان های البرز و زنجان خبر داد.
خوشروزی در خصوص این امضای دو تفاهم نامه گفت: با ابتکار هیات تکواندو استان اردبیل و طی سفری که به همراه دبیر هیات تکواندو به استان البرز و دیدار با رییس هیات تکواندو استان البرز، پس از بحث و بررسی و ارائه گزارشاتی از دستاوردها و اقدامات و برنامه های آتی هیات استان اردبیل طی تفاهم نامه ای مقرر شد نسبت به انتقال تجربیات و همکاریهای دوجانبه آموزشی و موارد دیگر، همکاریهای لازم درجهت تحقق برنامه های فدراسیون صورت گیرد.
خشروزی اضافه کرد: هیات تکواندو البرز نیز از هیات های مطرح و برتر کشور محسوب می شود.
رئیس هیات تکواندو استان اردبیل اضافه کرد: با سفر به استان زنجان ودیدار با رییس، دبیر و اعضایی هیات، پس از بحث و بررسی و ارائه گزارشاتی از دستاوردها،اقدامات و برنامه های آتی هیات استان اردبیل، طی تفاهم نامه ای مقررشد نسبت به انتقال تجربیات و همکاریهای دوجانبه آموزشی و موارد دیگر، اقدامات لازم درجهت تحقق برنامه های فدراسیون صورت گیرد.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

up