• شناسه خبر : 47464
  • تاریخ انتشار : 19 بهمن 1399 - 05:11

شهردار اردبیل گفت: امسال برای اولین بار در ترمیم معابر اردبیل از آسفالت سرد استفاده شد.

آسفالت

حمید لطف اللهیان در گفت‌ و گو با خبرنگار ما با بیان اینکه آسفالت گرم در برودت و یخبندان غیر قابل استفاده بوده افزود: امسال شهرداری اردبیل برای اولین بار نسبت به استفاده از آسفالت سرد در ترمیم معابر اردبیل اقدام کرده است.

وی با بیان اینکه ترمیم معابر و جاده ها با اولویت بندی و با هدف ارتقا ایمنی جاده ها انجام خواهد شد، گفت: تاکنون عملیات لکه گیری و چاله پر کنی معابر و خیابان ها با آسفالت سرد همراه با نظارت معاونت فنی و عمرانی توسط معاونت خدمات شهری شهرداری منطقه سه انجام شده است.

شهردار اردبیل بیان کرد: عملیات لکه گیری و چاله پر کنی با آسفالت سرد حد فاصل میدان وحدت تا پل ارجستان با نظارت معاونت فنی و عمرانی توسط معاونت خدمات شهری منطقه چهار شهرداری اردبیل انجام شد و همچنین عملیات لکه گیری و چاله پر کنی با آسفالت سرد حد فاصل میدان حکیم نظامی تا میدان الغدیر با نظارت معاونت فنی و عمرانی توسط معاونت خدمات شهری شهرداری منطقه دو انجام شده است.

لطف اللهیان تصریح کرد: عملیات تولید و توزیع آسفالت حتی در  ایام تعطیلات نیز متوقف نشده و سازمان عمران شهرداری اردبیل بصورت شیفتی و شبانه روزی اقدام به توزیع آسفالت در سطح شهر کرده است.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

up