- شناسه خبر : 47679
- تاریخ انتشار : 23 بهمن 1399 - 02:45
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل گفت: ۵۰ واحد صنعتی راکد استان از ابتدای امسال تاکنون با بازگشت به چرخه تولید ۹۰۰ فرصت شغلی جدید ایجاد کردند.
رامین صادقی اظهار داشت: ۵۰ واحد صنعتی راکد استان از ابتدای سالجاری تاکنون با بازگشت به چرخه تولید ۹۰۰ فرصت شغلی جدید ایجاد کردند.
وی بیان کرد: استفاده از ظرفیت خالی واحدهای صنعتی یکی دیگر از محورهای اصلی فعالیت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل بود که در این راستا تعداد ۴۰ واحد بین ۳۰ تا ۸۰ درصد از ظرفیت خود را افزایش دادند و برای ۶۰۰ نفر اشتغال جدید ایجاد شد.
صادقی با اشاره به صدور پروانه بهرهبرداری برای طرحهای ایجادی افزود: برنامهریزیهایی که برای این بحث در استان اردبیل شده بود، ۱۵۰ طرح را شامل میشد که خوشبختانه تا کنون برای ۱۹۲ واحد پروانه بهرهبرداری صادر شده است و افزایش ۷۵ درصدی نسبت به سال گذشته شاهد هستیم.



