• شناسه خبر : 47748
  • تاریخ انتشار : 24 بهمن 1399 - 12:17

محققان چینی می‌گویند خوردن روزانه نصف تخم مرغ موجب افزایش مرگ و میر تا ۷ درصد می‌شود.

تخم مرغ

آنها سطح گلسترول بالا و چربی موجود در تخم مرغ را عامل آن دانسته و توصیه می‌کنند افراد فقط سفیده را بخورند،چرا که املت سلامتی را تهدید می‌کند.

پروفسور «یو ژانگ» از دانشگاه ژجیانگ و تیمش پرونده ۱۲۹ هزار و ۳۲۸ فوتی را بررسی کرده و به این نتیجه رسیدند که مصرف بالای تخم مرغ و در نتیجه کسترول ناشی از آن باعث بیماری قلبی عروقی و نیز مرگ و میر ناشی از سرطان شده است.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

up