• شناسه خبر : 50264
  • تاریخ انتشار : 20 فروردین 1400 - 12:45

استاندار اردبیل با تاکید بر رعایت جدی پروتکل های بهداشتی گفت: وضعیت کرونا در پیک فعلی خطرناک تر از قبل است و کنترل این وضعیت نیازمند همکاری و همراهی مردم با مسوولان در اجرای تصمیمات ستاد ملی و استانی همانند پیک های قبلی است.

اکبر بهنام جو

اکبر بهنام جو در جلسه کمیته نظارت بر اجرای پروتکل ها و پیگیری مصوبات ستاد استانی مدیریت بیماری کرونای اردبیل تصریح کرد: باید بدون معطلی در راستای کاهش اجتماعات با تعطیلی برخی اصناف که فعالیت آن ها با ازدحام جمعیت مواجه می شود، اقدام شده و مردم نیز در این رابطه همکاری کنند.

رییس ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا با اشاره به وضعیت خاص پیک چهارم کرونا و شدت آن ، اجتناب از دورهمی ، جشن عروسی و مراسم عزاداری را برای پیشگیری از ابتلای خانواده ها ضروری عنوان کرد.

استاندار اردبیل با تاکید بر همکاری دستگاههای مختلف در امر اطلاع رسانی به مردم و تشریح وضعیت حاد کرونایی در استان ، افزود: بی توجهی و عادی انگاری بیماری موجب  طولانی شدن پیک چهارم کرونا خواهد شد.

بهنام جو به افزایش تعداد مبتلایان به بیماری کرونا در استان اشاره کرد و افزود: نقاهتگاههایی که در پیک های قبلی کرونا تجهیز و راه اندازی شده، برای پذیرش مبتلایان نیازمند قرنطینه و اسکان به حالت آماده باش است.

رییس ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا علت اصلی افزایش شیوع کرونا و بروز پیک چهارم را دید و بازدید های عید بدون توجه به رعایت پروتکل های بهداشتی عنوان کرد و خواستار پرهیز از هر گونه دورهمی و اجتماع خصوصا از سوی نامزدهای انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا شد.

دبیر کمیته نظارت بر اجرای پروتکل ها و پیگیری مصوبات ستاد استانی مدیریت بیماری کرونای اردبیل نیز در این جلسه بر استفاده از تجربیات پیک های قبلی برای مقابله و کنترل بیماری اشاره کرد و افزود: لازم است تیم‌های نظارتی درسطح شهر برای جلوگیری از ازدحام جمعیت فعال شوند.

فرماندار اردبیل، روسای دانشگاه علوم پزشکی، سازمان صنعت، معدن و تجارت و اتاق اصناف استان، راهکارها و نظرات خود را برای کنترل پیک چهارم کرونا و ایجاد حساسیت در جامعه نسبت به رعایت پروتکل های بهداشتی ارائه کردند.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

up