محققان به تازگی کشف کرده اند زنجبیل به دلیل وجود پتاسیم و مس کافی به کاهش سریع سطح قند خون کمک می کند.

زنجبیل

اولگا کوبوروا ، متخصص تغذیه در روسیه در مقاله ای می نویسد: استفاده از زنجبیل به کاهش سریع سطح قند خون کمک می کند.

به گفته وی، یک محصول محبوب در روسیه با نام زنجبیل، حاوی مقدار زیادی پروتئین و فیبر است که همچنین باعث تسکین روند سرماخوردگی می شودو به نفخ شکم کمک می کند، حالت تهوع را کاهش می دهد و سموم را در دوران بارداری تسکین می دهد.

میزان کالری زنجبیل فقط ۸۰ کالری در هر ۱۰۰ گرم است. در زنجبیل مقدار زیادی مس (۲۲ درصد ارزش روزانه) و پتاسیم (۱۶ درصد) وجود دارد، که مواد معدنی مورد نیاز بدن را اماده می کند. زنجبیل باعث کاهش سریع قند خون می شود.

اولگا کوربولوا گفت: “کمبود پتاسیم موجود در زنجیبل منجر به افسردگی، افزایش ضربان قلب، ضعف، حالت های مکرر حالت تهوع می شود. مس همراه با آهن گلبول های قرمز، رنگدانه های مو و پوست را ایجاد می کند. وقتی مس کافی نباشد، پوست زودتر پیر می شود و چین و چروک ایجاد می شود.”توصیه می شود روزانه یک لیوان چایی با زنجبیل خورده شود.
روزپلاس

  پرینت

https://shahrkhan.ir/50346