• شناسه خبر : 50472
  • تاریخ انتشار : 27 فروردین 1400 - 02:58

حسین افسانه می گوید: قرار است مبلغ ۱۵۰ میلیارد تومان از محل کمیسیون ماده ۵ برای تملک اراضی باغ شریعت پرداخت شود و مابقی مبلغ نیز باید از سوی شورا و شهرداری تأمین شود.

حسین افسانه

عضو شورای شهر اردبیل با اشاره به اجرای ماده ۹ برای تملک باغ شریعت خاطرنشان کرد: امتیازی که ماده ۹ دارد این است که شهرداری به مالکیت باغ شریعت ورود پیدا نمی‌کند، بلکه کارشناس رسمی دادگستری قیمت‌گذاری را انجام داده و شهرداری بدون اینکه با مالک طرف حساب باشد مبلغ را به حساب دادگستری واریز می‌کند تا روند تملک باغ شریعت طی شود.

وی ادامه داد: قرار است مبلغ ۱۵۰ میلیارد تومان از محل کمیسیون ماده ۵ برای تملک اراضی باغ شریعت پرداخت شود و مابقی مبلغ نیز باید از سوی شورا و شهرداری تأمین شود.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر اردبیل افزود: با توجه به اینکه ۱۰۰ درصد باغ شریعت کاربری باغ و فضای سبز داشته و به هیچ عنوان کاربری مسکونی پیدا نمی‌کند قیمت کارشناسی ۹ هکتار باغ شریعت یک رقم معقول خواهد بود که شهرداری باید نسبت به پرداخت آن اقدام کند.

افسانه در پایان گفت: هرچند اجرای ماده ۹ طولانی است اما با پیگیری شورا و شهرداری و تمهیدات فراهم شده امیدواریم هر چه سریع‌تر تکلیف باغ شریعت و تملک آن به نفع شهر و شهروندان معین شود.

درخت باغ



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

up