• شناسه خبر : 50524
  • تاریخ انتشار : 28 فروردین 1400 - 05:33

مدیر کل هواشناسی استان اردبیل با بیان اینکه فعلا از سرما خبری نیست، گفت: موج گرما از ۲۹ فروردین تا اول اردیبهشت بر اردبیل حاکم می‌شود.

غروب هوا

 

سیاوش محمدی اظهار داشت: براساس بررسی‌ های انجام شده و نقشه ‌های ترازهای میانی و نزدیک به سطح زمین موج گرما از ۲۹ فروردین تا اول اردیبهشت بر اردبیل حاکم می ‌شود و هوای بطور نسبی سرد به آرامی درحال عقب نشینی به عرض ‌های بالاتر است.

وی افزود: از یکشنبه تا چهارشنبه تندباد گرم گاهی با سرعت ۸۶ کیلومتر بر ساعت در قسمت مرکزی اردبیل می ‌وزد و طی این بازه وقوع رگبار و آذرخش ‌های پراکنده در ساعات عصر و اوایل شب در بعضی نقاط و به خصوص کوهپایه ‌ها احتمال دارد.

مدیر کل هواشناسی استان اردبیل بیان کرد: از سرمایش بهاری قابل ملاحظه در اردبیل که در پیش آگاهی ‌های قبل احتمال رفته بود با توجه به تغییر الگوها فعلا خبری نیست و از ساعات اول چهارشنبه و پنج شنبه افزایش ابر و گاهی رگبار و رعد و برق منطقه را در بر می‌ گیرد.

محمدی تصریح کرد: هر چند که تا روز ۱ اردیبهشت با توجه به شرایط محلی و نیز گذر امواج دامنه کوتاه تراز میانی جو، در برخی از نواحی استان احتمال رشد ابر‌های همرفتی و رگبار پراکنده باران و یا رعد و برق طی ساعات بعدازظهر و عصرگاهی دور از انتظار نخواهد بود.

وی افزود: در صورت تثبیت الگوهای کنونی احتمال سردتر شدن هوا و بارش برف در مقاطعی از ۳ تا ۱۲ اردیبهشت هست که در زمان مناسب به آگاهی می ‌رسد.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

up