- شناسه خبر : 58366
- تاریخ انتشار : 28 مهر 1400 - 02:46
مدیر ستاد هماهنگی کانونهای مساجد استان اردبیل، گفت: گستره وسیع مسابقه قرآنی مدهامتان در مقایسه با دیگر مسابقات قرآنی، این است که در تمامی مناطق کشور و روستاهای دورافتاده کشور و استان در حال انتشار است.
نادر سقاء، مدیر ستاد هماهنگی کانونهای مساجد استان اردبیل اظهار کرد: در حال حاضر در مسابقات قرآنی مدهامتان یکی از عوامل مهم جذب بیشتر جوانان و نوجوانان استفاده از ظرفیت بخش هنر بوده که ترغیب و تشویق برای شرکت در مسابقات قرآنی و ترویج فرهنگ قرآنی را مضاعف نموده است.
وی بیان کرد: گستره وسیع مسابقه قرآنی مدهامتان در مقایسه با دیگر مسابقات قرآنی وجه تمایز دیگر آن است که در تمامی مناطق کشور و روستاهای دورافتاده استان در حال انتشار است و امسال سه نفر از استان اردبیل در مسابقات قرآنی مدهامتان شرکت کردهاند.
مدیر ستاد هماهنگی کانونهای مساجد استان اردبیل، ادامه داد: کانونهای فرهنگی و هنری مساجد در تمامی مناطق روستایی و شهری کمبرخوردار حضوری فعال دارد و فقط در استان اردبیل بیش از ۶۰ درصد از کانونهای فرهنگی هنری مساجد در بخش روستایی و عشایری است که این نشان از برنامهریزی منسجم کانونهای فرهنگی استان در این زمینه دارد.
سقاء اظهار کرد: استان اردبیل توانسته با شناسایی افراد مستعد در زمینه قرائت و معرفی آنها، افرادی که با استعداد بالا بودند را شناسایی و به جامعه قرآنی معرفی کند که این مسئله سبب دلخوشی بیشتر استان در حوزه قرآنی و معرفی افراد مستعد به مسابقات قرآنی است.
وی تصریح کرد: قبل از شیوع کرونا، مسابقات قرآنی مدهامتان جزو کیفیترین و مطلوبترین مسابقات قرآنی بود که هماکنون نیز با استفاده از ساز و کارهای متعدد درصدد هستیم برگزاری این مسابقات را بیش از پیش توسعه بخشیم.
مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل، بیان کرد: «نقاشی آیات» و «قصه های قرآنی» و « خوشنویسی قرآنی» را به این مسابقات اضافه کردهایم که قداست و ارزش کاری را بالا برده و بیتردید اضافه نمودن بخش هنر به بحثهای دیگر قرآنی جذابیت بیشتری را ایجاد کرده که زمینه ترویج فرهنگ قرآنی را به دنبال خواهد داشت.
وی ادامه داد: با همکاری آموزش و پرورش درصدد هستیم شاهد رشد و نموی قرآنی بچهها را شاهد باشیم و با توجه به این که مساجد نقش مؤثری در رونق دادن مسجد دارند، بنابراین این مسئله برای بچههای مسجد به شکل بهتری خود را نمایان میکند.
سقاء اظهار کرد: با توجه به این که کارکرد اصلی مساجد بر مبنای مباحث قرآنی و عبادی است، بنابراین اگر بتوانیم کودکان و نوجوانان زیر ۱۶ سال را به سمت مسجد جذب کنیم، این افراد در معرض و دید مستقیم قرآن قرار گرفته و با گسترش مباحث قرآنی رونقبخشی به مسجد رقم خواهد خورد.
وی افزود: طبق شواهد و تجربهها استفاده از حوزههای فرهنگی و هنری در بحث ترویج فرهنگ قرآنی بسیار بینظیر عمل میکند، به شرطی که مسئولان و دستگاههای اجرایی مختلف همکاریهای لازم را در امور قرآنی داشته باشند و با تنوعبخشی به رشتههای قرآنی زمینه توسعه و ترویج فعالیتهای قرآنی را فراهم کنند.