- شناسه خبر : 58650
- تاریخ انتشار : 07 آبان 1400 - 02:01
رئیس کمیسیون بهداشتی شورا در جلسه شورای شهر اردبیل گفت: شهرداری در بودجه سال آتی، با بیمههای لازم وارد مذاکره شود.
مینا نهامین در جلسه شورای شهر اردبیل به اشاره به لایحه جبران هزینه های درمانی دو نفر در آتش نشانان گفت: بایستی شرایطی فراهم شود که اولا از نظر تامین ایمنی، آتش نشان شهرداری آسیب نبیند و ثانیا در صورت هر گونه آسیب و هر مقدار هزینه درمانی از طریق بیمه های تکمیلی جبران شود.
رئیس کمیسیون بهداشتی شورا گفت: شهرداری باید در بودجه سال آتی، با بیمه های لازم وارد مذاکره شود که دیگر نیاز به طرح این نوع لوایح برای جبران هزینه های درمانی نباشد و همه ی هزینه های درمانی ناشی از حوادث کار توسط بیمه ها جبران شود
آتش نشانی شغل سخت و زیان آوری است ولی همیشه مظلوم واقع شده و به حق و حقوق واقعی خود نرسیده اند. وظیفه ما در قبال رشادت های این عزیزان این است که حمایت تمام قد از آنها داشته باشیم.
وی گفت: در اردبیل ۷ ایستگاه آتشنشانی وجود دارد ولی به نسبت جمعیت باید ۱۲ ایستگاه وجود داشته باشد. این فشار مضاعفی بر روی پرسنل آتشنشانی وارد آورده که بصورت شبانه روز و بدون داشتن تعطیلات در هر ساعتی از شبانه روز در حال خدمت هستند.