- شناسه خبر : 58680
- تاریخ انتشار : 08 آبان 1400 - 08:36
بازیگران زیست بوم فناوری استان به همت فعالان این عرصه در تعاملی پویا و موثر بستر لازم را برای توسعه اقتصاد دانش بنیان در حوزه های تخصصی فراهم کرده اند.
دکتر حبیب ابراهیم پور، رییس پارک علم و فناوری اردبیل با اشاره به برگزاری اولین نمایشگاه کشاورزی دانش بنیان با مشارکت پارک و جهاد کشاورزی استان گفت: بازیگران زیست بوم فناوری استان به همت فعالان این عرصه در تعاملی پویا و موثر بستر لازم برای توسعه اقتصاد دانش بنیان در حوزه های تخصصی از جمله کشاورزی، گیاهان دارویی و داروهای گیاهی، برق و الکترونیک، قطعه سازی و خودرو، تجهیزات پزشکی، شیمی و دارو و صنایع خلاق فراهم کرده اند.
ابراهیم پور گفت: با توجه به ماموریت پارک به عنوان حلقه اتصال دانشگاه و جامعه، تعامل پارک با دانشگاههای استان از اولویتهای توجه پارک بوده و در این راستا کارهای مشترک خوبی انجام شده است از ان جمله میتوان به برگزاری ۱۰ رویداد کاافرینی با دانشگاه محقق اردبیلی و دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل اشاره کرد.
رییس پارک در خصوص کارهای زیرساختی تعامل با دانشگاهها گفت: ایجاد مرکز نواوری شهرستان نمین مشترک با دانشگاه محقق اردبیلی، مرکز رشد مشترک با دانشگاه ازاد اسلامی واحد اردبیل، مرکز رشد مشترک با دانشگاه ازاد اسلامی واحد پارساباد، مرکز نواوری مشترک با دانشگاه آزاد اسلامی واحد خلخال و راه اندازی سه سرای نوآوری با دانشگاه آزاد اردبیل از جمله اقدامات ساختاری است که نوید خوبی برای توسعه اقتصاد دانش بنیان استان است.
ابراهیم پور افزود: اخذ مجوز راه اندازی ۷ مرکز و ۳ سرای نوآوری از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از اقدامات زیرساختی بااهمیت پارک بوده است. از این تعداد مرکز نوآوری انیمیشن، رسانه و بازی های رایانه ای و مرکز نواوری شهرستان خلخال و مرکز نوآوری دانشگاه محقق اردبیلی حدود یکساله کار خود را آغاز کرده اند. مرکز نوآوری گیاهان دارویی و داروهای گیاهی، مرکز نوآوری عسل و مرکز نوآوری شهرستان نمین بزودی افتتاح خواهند شد. مرکز نوآوری دانشگاه علوم پزشکی و سه سرای نوآوری در دستور کار قرار دارند.
رییس پارک علم و فناوری اردبیل در همکاری بین دستگاههای دولتی و پارک گفت: تعامل دستگاههای دولتی به دو دلیل برای پارک از اهمیت ویژه ای برخوردار است نخست اینکه واحدهای فناور و دانش بنیان برای اخذ مجوز به همراهی این دستگاهها نیاز دارند. دوم این دستگاهها مشتریان محصولات و خدمات فناوران محسوب میشوند. اعتماد این دستگاهها به فناوران استان برای توسعه این حوزه حیاتی است. ارتباط خوب و موثری بین اغلب دستگاههای استانی و پارک وجود دارد و خوشبختانه دستگاههای دولتی در ورود به حوزه دانش بنیان علاقمندی خوبی از خود نشان می دهند.
ابراهیم پور گفت: ایجاد مرکز نوآوری مهارتی با سازمان فنی حرفه ای، مرکز نوآوری فناوری اطلاعات با اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات، مرکز نوآوری تخصصی بذور با کشت و صنعت پارس در دستور کار پارک قرار دارد و فاز مطالعاتی ایجاد پردیس پارک علم و فناوری در کشت و صنعت مغان در حال انجام است.