• شناسه خبر : 58966
  • تاریخ انتشار : 12 آبان 1400 - 11:56

مدیرعامل انجمن معلولین جسمی حرکتی اردبیل گفت: جامعه معلولان اردبیل از نمایندگان مجلس شورای اسلامی گلایه‌مند هستند.

معلول

 

نوروز امانی اظهار کرد: جامعه معلولان از مسئولان کشوری و استانی انتظار دارند که برای اشتغال این قشر راهکار علمی و علمی تدوین کنند تا معلولان که هزینه‌های زیادی دارند، بتوانند لااقل‌های خود را از طریق درآمدشان تأمین کنند.

وی با بیان اینکه جلسات مناسب‌سازی اماکن شهری برای معلولان خروجی خاصی ندارد، تصریح کرد: در پروژه‌های شهری یا مناسب‌سازی انجام نمی‌شود یا اینکه مناسب‌سازی آن‌طور که باید نیست.

مدیرعامل انجمن معلولین جسمی حرکتی اردبیل ادامه داد: باید مدل اجتماعی معلولیت در استان و کشور اجرا شود و متولیان امور تنها معلولیت را نبینند بلکه ظرفیت‌های آنها را هم دیده و از این ظرفیت‌ها استفاده کنند.

امانی افزود: جامعه معلولان اردبیل از نمایندگان مجلس شورای اسلامی گلایه‌مند هستند زیرا در زمان انتخابات معلولان را عزیز دانسته و تکریم کرده اما بعد از انتخابات این قشر را و مطالبات و مشکلات آنها را فراموش می‌کنند.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

up