• شناسه خبر : 59354
  • تاریخ انتشار : 20 آبان 1400 - 01:44

عملیات اجرایی کانال آب آور سد خورشید آباد پس از 12 سال وقفه، در شهرستان مشگین شهر آغاز شد.

سرپرست فرمانداری شهرستان مشگین‌شهر روز پنجشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: عملیات احداث سد خورشیدآباد در بخش قصابه مشگین‌شهر درسال ۱۳۸۵آغاز شد و در سال ۱۳۸۸ به اتمام رسید.

رمضان علی‌نژاد بیان کرد: بدلیل نبود کانال آب‌آور این سد آبگیری نشد و از آن تاریخ تاکنون بلا استفاده مانده است.

وی افزود: در۱۲ سال گذشته این موضوع موجب نارضایتی اهالی منطقه شده و بارها از طریق مردم پیگیری شد که نتیجه‌ای در بر نداشت.

سرپرست فرمانداری مشگین‌شهر افزود: با توجه به خشکسالی کم سابقه و نیاز کشاورزان و باغداران منطقه به آب این سد عملیات احداث خط انتقال آب از رودخانه مشگین چای آ غازشد.

وی گفت: طول این خط حدود ۲ کیلومتر است و پیش‌بینی می‌شود تا اول زمستان با اتمام عملیات اجرایی آن و انتقال آب از رودخانه مشگین‌چای سد خورشیدآباد پس از ۱۲ سال بلاتکلیفی آبگیری شود.

وی اضافه کرد: در صورت آبگیری کامل سد در زمستان سال جاری از ابتدای سال آینده مشکل آبیاری و کمبود آب بیش از ۵۰۰هکتار ازمزارع و باغات منطقه برطرف شود.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

up