• شناسه خبر : 60512
  • تاریخ انتشار : 19 آذر 1400 - 10:01

مدیرکل دامپزشکی اردبیل از فعالیت 270 مورد کارگاه و استخرپرورش ماهی در استان خبر داد و افزود: این مراکز پرورش ماهی سالانه بیش از 9 میلیون تن ماهی تولید می‌کنند که به نوبه خود نقش مهمی در تامین مایحتاج گوشت سفید دارد که انجام پایش‌های مستمر از این مراکز جزو وظایف دامپزشکی استان است.

ماهی

بهلول تکلوی بعد از ظهر امروز در بازدید از مرکز تکثیر و پرورش ماهیان قزل‌آلای سردآبی در شهرستان مشگین‌شهر از حمایت و رفع موانع تولید پرورش دهندگان ماهی در استان خبر داد و گفت: بازدیدهای متعدد در طول سال در راستای پیشگیری از بیماری‌های آبزیان از مراکز پرورش ماهی به‌عمل می‌آید به طوریکه از آغاز سالجاری تاکنون بیش از 160 مورد بازدید و پایش بهداشتی در سطح استان انجام شده است.

وی از فعالیت 270 مورد کارگاه و استخرپرورش ماهی در استان خبر داد و افزود: این مراکز پرورش ماهی سالانه بیش از 9 میلیون تن ماهی تولید می‌کنند که به نوبه خود نقش مهمی در تامین مایحتاج گوشت سفید دارد که انجام پایش‌های مستمر از این مراکز جزو وظایف دامپزشکی استان است.

مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل گفت: با توجه به اینکه این استان اردبیل منطقه ساحلی ندارد اما جزو استان‌های مستعد غیرساحلی می باشد که در صورت افزایش حمایت‌ها شاهد افزایش چند برابری تولید گونه‌های مختلف ماهی‌های پرورشی در این استان خواهیم بود.

تکلوی ادامه داد: تولید پروتئین دامی در استان از اهمیت بالایی برخوردار است و با توجه به تاثیرات گوشت سفید در سلامت مردم، لازم است فرهنگ استفاده از گوشت سفید بیش از پیش در استان نهادینه شود؛ خوشبختانه مشگین‌شهر ظرفیت بالایی در پرورش ماهی دارد بطوریکه هم‌اکنون علاوه بر تامین بچه ماهی و تخم چشم زده، صادرات آن به استان‌های دیگر نیز انجام می شود.

وی در پایان با دعوت از علاقمندان به حوزه آبزی‌پروری خاطرنشان کرد: حمایت از فعالیت‌های نوین آبزی‌پروری در دستور کار قرار دارد و نهایت تلاش خود را در جهت افزایش این صنعت در استان به کار خواهیم گرفت تا هم شاهد رونق اقتصادی این منطقه باشیم و هم گامی در جهت سلامت مردم و تامین پروتئین دامی برداریم.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

up