• شناسه خبر : 61100
  • تاریخ انتشار : 04 دی 1400 - 03:03

معروف خسروی  اعلام کرد: از بامداد امروز کولاک برف در همه محورهای ارتباطی بین شهری و روستایی این شهرستان آغاز شده و بازگشایی راه‌های روستایی را با مشکل مواجه کرده است/

 

معروف خسروی  اعلام کرد: از بامداد امروز کولاک برف در همه محورهای ارتباطی بین شهری و روستایی این شهرستان آغاز شده و بازگشایی راه‌های روستایی را با مشکل مواجه کرده است.

وی بیان کرد: در حالی که ارتفاع بیش از ۶۰ سانتیمتری برف در جاده‌های روستایی منطقه عملیات برف روبی و بازگشایی محورهای مسدود شده از برف روستایی این شهرستان را کند کرده است، شدت کولاک نیز موجب مسدود شدن مجدد برخی از راه‌های برف‌روبی شده، می‌شود.

او با بیان اینکه با تلاش راهداران خلخال راه ارتباطی ۴۵ روستا از مجموع راه ۷۰ روستای مسدود شده از برف باز شده بود، اضافه کرد: به علت وزش باد و کولاک برف از بامداد امروز همه این محورهای بازگشایی شده مجددا مسدود شده و تلاش برای بازگشایی آن‎‎‎‎‎‎ها همچنان ادامه دارد.

خسروی گفت: به علت بارش برف،کولاک شدید، یخبندان سطح جاده و محدودیت دید ناشی از کولاک تردد خودروها در جاده خلخال به اسالم به ویژه گردنه الماس فقط با کمک زنجیرچرخ و با احتیاط کامل امکان‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎پذیر است.

رئیس اداره راهداری و حمل نقل جاده‌ای خلخال گفت: در حال حاضر به استثنای راه‌های ارتباطی خلخال به پونل، ماسوله و ماسال که پیش از این به علت بارش‌های برف پاییزی مسدود شده است، سایر راه‌های بین شهری این شهرستان باز و تردد خوردوها با استفاده از زنجیر چرخ و رعایت موارد ایمنی زمستانی در آنها جریان دارد.

وی از کمک و امداد رسانی به سرنشینان خودروهای زمین‌گیر در برف و کولاک جاده خلخال به اسالم در شب گذشته و پیش از ظهر امروز خبر داد و بیان کرد: استفاده نکردن به موقع از زنجیر چرخ ،به خصوص قبل از رسیدن به منطقه کولاک‌گیر جاده ،نا آشنایی به نحوه رانندگی در برف و داشتن نقض فنی از جمله عوامل در راه ماندن و زمین‌گیر شدن خودروها در جاده خلخال به اسالم است.

وی با اشاره به تدوام وزش باد و کولاک اظهار کرد: از مردم درخواست می‌کنیم تا با توجه به هشدارهای هواشناسی و ناپایداری هوا ، تجهیزات زمستانی را هنگام رانندگی به همراه داشته و از سفرهای غیر ضروری پرهیز کنند.

سرپرست شهرداری خلخال نیز از بازگشایی وبرف روبی ۱۰۰ درصدی خیابانها ومعابر اصلی این شهر خبر داد و افزود: تا ظهر امروز ۳۰ درصد از معابر فرعی وکوچه‌های این شهر برفروبی شده است.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

up