- شناسه خبر : 61484
- تاریخ انتشار : 13 دی 1400 - 01:56
استاندار اردبیل گفت: با تجهیر فرودگاه اردبیل، لغو پروازها در این فرودگاه ۸۰ درصد کاهش می یابد.
سید حامد عاملی اظهار داشت: با بهره برداری از باند دوم فرودگاه اردبیل انتظار می رود بخش عظیمی از مشکلات فرودگاه استان برطرف شود که در حال حاضر پروازهای مطلوب و مناسب در اختیار فرودگاه اردبیل قرار گرفته است.
وی بیان کرد: درصدد هستیم کنسلی پروازهای فرودگاه اردبیل را به حداقل برسانیم و مشکلات پروازهای فرودگاه استان را برطرف کنیم که این موضوع در حال حاضر بیش از هر مسئله دیگری باید برای مسئولان و متولیان مربوطه مورد توجه واقع شود تا بتوانیم از لغو پروازها جلوگیری کرده و دوباره پروازها را از سر بگیریم.
استاندار اردبیل ادامه داد: طبق برنامه ریزی های به عمل آمده قرار بر این است تا هر چه سریع تر پروازهای لغو شده در طی ماه های اخیر برقرار شود و مشکلات موجود در این زمینه نیز برطرف سازی شود تا بتوانیم مطالبات مهم مردم استان اردبیل را محقق کرده و شاهد جلب رضایت مردم استان اردبیل در این حوزه باشیم.