- شناسه خبر : 62379
- تاریخ انتشار : 02 بهمن 1400 - 02:56
نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس، دوم بهمنماه، در بازدید میدانی از چند مدرسه در حال ساخت شهرستانهای اردبیل و نمین، اظهار کرد: در مجموع حدود ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار از محلهای مختلف اخذ کرده و برای پیشبرد عملیات عمرانی و تجهیز مدارس در حال ساخت در منطقه در اختیار اداره کل نوسازی مدارس استان اردبیل قرار دادیم.
صدیف بدری، نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس، دوم بهمنماه، در بازدید میدانی از چند مدرسه در حال ساخت شهرستانهای اردبیل و نمین، اظهار کرد: در مجموع حدود ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار از محلهای مختلف اخذ کرده و برای پیشبرد عملیات عمرانی و تجهیز مدارس در حال ساخت در منطقه در اختیار اداره کل نوسازی مدارس استان اردبیل قرار دادیم.
بدری در جریان بازدید از پروژههای مدرسه ۱۲ کلاسه شهرک کوثر، آموزشگاه شهرک دادگستری، آموزشگاه خیرساز شهرک میلاد، مدرسه ۶ کلاسه مسکن مهر میراشرف، آموزشگاه ۱۲ کلاسه مصلینژاد بنیاد شهید و ۶ کلاسه نمین قرار گرفت.
وی اظهار کرد: اعتبارات لازم برای ساخت هنرستان جدید ۱۲ کلاسه نمین نیز از محل اعتبارات ملی اخذ شده است و امیدواریم با مدیریت جهادی نوسازی مدارس و آموزش و پرورش استان کل اعتبارات جذب و شاهد رفع بخشی از مشکلات موجود در عرصه آموزش و پرورش استان باشیم.
بدری افزود: اهمیت به توسعه مدارس و مشارکت با خیران و همنوعان در این زمینه بسیار حائز اهمیت و اساسی بوده و درصدد هستیم اقدامات قابل قبولی در این راستا رقم بخورد.