- شناسه خبر : 65356
- تاریخ انتشار : 22 اردیبهشت 1401 - 02:20
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل گفت: طرح کاروان سلامت در مناطق محروم اجرا شد.
طرح کاروان سلامت خدمات پزشکی به مردم کوهسار هیر ارائه کرد
عزت الله ضربی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مانور درمان اضطراری و کاروان سلامت به مناسب هفته هلال احمر و صدمین سال تأسیس جمعیت هلال احمر طبق برنامه ریزی های به عمل آمده و همزمان با سراسر کشور در ۲۰ و ۲۱ اردیبهشت ماه طی ۲ روز در روستای کوهساره بخش هیر شهرستان اردبیل برگزار شد.
وی از ارائه خدمات رایگان پزشکی به ۶۹۵ نفر از اهالی روستا در این مانور خبر داد و گفت: پزشکان داوطلب، پرستار، تکنسین دارویی، مشاور مادر و کودک، مشاور بهداشت روان، مشاور تغذیه، کارشناسان توانبخشی، تیم واکنش سریع و تیم آنست در این مانور به کار گرفته شده بودند و به صورت رایگان خدمات ارائه کردند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل با بیان اینکه یکی از مهم ترین اهداف این مانور، انجام مانور پناهگیری و تخلیه اضطراری بود، افزود: حضور تیم سحر در راستای نشاط کودکان و حضور کارشناسان توانبخشی جهت غربالگری دانش آموزان از لحاظ صافی پا، اختلالات حرکتی و اسکلتی از دیگر اقدامات این طرح بود.
ضربی بیان کرد: هلال احمر به عنوان مجموعه مردم نهاد توانسته صدمین سال و یک قرن از تأسیس و راه اندازی این مجموعه را جشن بگیرد که این افتخاری بزرگ برای ماست که طی این مدت در کنار مردم و برای مردم خدمت کرده ایم.
وی ادامه داد: غبارروبی مزار شهدا، تجلیل از خانواده های ایثارگران هلال احمر و جوانان فعال در این حوزه، برگزاری همایش پیاده روی دور شورابیل با هدف کمک به نشاط جامعه و برپایی نمایشگاه توانمندی های هلال احمر و دیدار با مسئولان استانی و شهرستانی از دیگر برنامه های اجرایی هفته هلال احمر است.