- شناسه خبر : 65657
- تاریخ انتشار : 04 خرداد 1401 - 01:30
نايب رئيس شوراي اسلامي شهر اردبيل گفت: ساخت بناي تجاري در محوطه مسجد امام علي كارشناسان اردبيل در عين بيخبري شوراي شهر انجام شده و تخلفات رخ داده قابل رسيدگي است.
تخلف ساخت بناي تجاري قابل رسيدگي است
مير محمد سيد هاشمي در جلسه رسمي شوراي شهر اردبيل اظهار كرد: پروانه ساختمانی این مسجد در کمسیون بها خدمات سابق صدور مجوز شده است.
وي با گراميداشت سالروز فتح خرمشهر تصريح كرد: حادثه رخ داده در آبادان مبني بر ريزش ساختمان بايد درس عبرتي براي مجموعه شهرداري و شهرسازي اردبيل باشد تا در ساخت و سازها و صدور مجوزها دقت لازم را داشته باشند.
نايب رئيس شوراي اسلامي شهر اردبيل با بيان اينكه لايحه شهرداري مبني بر دريافت 40 درصد نقد و 60 درصد مابقي تأخير و تأديه مشتريان در تقسيط 6 ماهه بايد مورد بررسي بيشتر قرار گيرد، گفت: قرار شد اين لايحه به كميسيون مورد نظر برگشته و مباحث تخصصي در اين زمينه مطرح شود.
سيد هاشمي به توقف ماشينآلات سنگين در داخل شهر و ايجاد بار ترافيكي و سر و صداي بسيار زياد در گلهمندي شهروندان افزود: با فراخوان انجام شده شهرداري با تأمين زمين در چهار نقطه شهر ميتواند پاركينگ و توقفگاه خودروهاي سنگين را اجرايي و عملياتي كند.
وي از شهرداري اردبيل خواست تا در اين زمينه اطلاعرساني دقيقي را انجام داده و براي رانندگان وسائط نقليه سنگين در تردد از پاركينگ به داخل شهر، وسيله نقليه عمومي را پيشبيني كند.
نايب رئيس شوراي اسلامي شهر اردبيل به تهيه تعرفه شهرداري در سالجاري اشاره كرد و ادامه داد: در بيش از 40 جلسه اين تعرفه مصوب شده و ما نميتوانيم در كمتر از 2 ماه نسبت به اين تعرفه بيتفاوت بوده و يا تخلف آشكاري را در بخشودگي عوارض داشته باشیم.