• شناسه خبر : 69289
  • تاریخ انتشار : 29 آبان 1401 - 01:30

روش درست کردن پاپ کورن

فوت و فن تهیه پاپ کورن

سایت شهرخوان

1-سعی کنید از ذرت مرغوب استفاده کنید تا ذرت بوداده شما خوب پف کند.

2-در طرز تهیه پاپ کورن با کره‌، حرارت گاز نباید خیلی کم باشد زیرا این موضوع موجب عرق کردن قابلمه و خیس شدن پاپ کورن‌ها می‌شود.

3-برای درست کردن پاپ کورن در قابلمه بهتر است در قابلمه را به صورت نیمه باز بگذارید تا رطوبت اضافه از آن خارج شود.

4-برای طعم دار کردن پاپ کورن ابتدا آن‌ها را آماده و سپس به سرعت ماده مدنظر را برای طعم بخشیدن به پاپ کورن اضافه کنید.

5-باید کره را به اندازه استفاده کنید. زیرا هرقدر کره بیشتر باشد، پاپ کورن شما چرب‌تر و پرکالری‌تر خواهد شد.

6-نم کشیدن ذرت‌ها موجب می‌شود تا به خوبی نشکفند و خوب پف نکنند بنابراین از مصرف ذرت نم‌دار خودداری کنید.

7-در طرز تهیه پفیلای پنیری اگر پنیر کمی شور است، نیازی به اضافه کردن نمک نیست.

8-برای تهیه پاپ کورن رژیمی سعی کنید از روغن و نمک کمتری استفاده کنید.

9-در تهیه پاپ کورن سعی کنید از نمک دانه ریز به جای نمک دانه درشت استفاده کنید.

10-می توانید کره را بعد از پف کردن و آماده شدن روی پفیلا بریزید و برای چند دقیقه در فر قرار دهید.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

up