print


زن جوان؛ شوهرم چاق بودنم را به تمسخر گرفت او را کشتم

w w w . s h a h r k h a n . i r

قتل

شهرخوان: درگیری لفظی یک زن جوان با همسرش بر سر خوردن بستنی موجب شد تا او در اقدامی وحشتناک همسرش را در خیابان به قتل برساند.

قیچی مرگ

در این حادثه که در مقابل یک فروشگاه در شهر «ژومادیان» واقع در استان هنان چین رخ داد این زن با دو قیچی مرگ دردناک مرد جوان را رقم زد. ظاهرا پس از آنکه این زن با جواب منفی نامزدش برای خوردن بستنی مواجه شد دست به این اقدام هولناک زد.

بنا به گفته شاهدان عینی پس از آنکه این زن به نامزدش پیشنهاد داد برای فرار از گرما بستنی بخورند قربانی در پاسخ به او گفت: ” تو به اندازه کافی چاق هستی و حالا می‌خواهی بستنی بخوری؟ ”

زن جوان با شنیدن این پاسخ بلافاصله وارد یک فروشگاه شد و پس از خریدن دو عدد قیچی آن را چهار مرتبه در بدن نامزدش فرو کرد. بنا به گزارش رسانه‌های محلی چین مرد جوان که خون زیادی از دست داده بود در محل حادثه جانش را از دست داد. نامزد او نیز که پس از کشتن شوهرش اقدام به فرار کرده بود توسط پلیس دستگیر شد.


اخبار حوادث | قتل


شماره خبر : 11540 - یکشنبه 3 شهریور 1398 ساعت 10:05:45
1400 copyright.