تکمیل باند اول پروژه سه راهی صحرا تا رضی در شهرستان گرمی

به گزارش شهرخوان، مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل گفت: اعتبارات پروژه جاده سه راهی صحرا – گرمی – بیلهسوار به طول ۱۵۰ کیلومتر در ۲ سال اخیر به میزان ۲۵ برابر افزایش یافته است.
محبوب حیدری در گفت و گو با خبرنگاران افزود: مطالعات امکانسنجی فاز ۱ و ۲ محور سه راهی صحرا – گرمی به بیلهسوار انجام شده و با پیگیریهای به عمل آمده کل مسیر به طول ۱۵۰ کیلومتر دارای ردیف ملی است.

وی به اعتبار جاده سه راهی صحرا – گرمی به بیلهسوار اشاره کرد و اظهار داشت: در سال ۹۶ اعتبار این پروژه ۹ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال بود که با تلاش و پیگیری در سال ۹۷ اعتبار پروژه به ۱۵۰ میلیارد ریال و در سال ۹۸ به ۲۵۰ میلیارد ریال افزایش یافت.
وی درباره عملیات اجرایی سه راهی صحرا تا رضی در شهرستان گرمی افزود: باند اول این پروژه تکمیل و به اتمام رسیده و برای احداث باند دوم مجوز برگزاری مناقصه از وزارت راه و شهرسازی اخذ شده است.
انجام عملیات زیرسازی فاز دوم ورودی شهر گرمی
حیدری به فاز دوم اجرای ورودی شهر گرمی اشاره کرد و گفت: عملیات زیرسازی فاز دوم ورودی شهر گرمی به طول پنج کیلومتر تا آخر شهریور به اتمام میرسد و آسفالت این مسیر هم با تامین قیر رایگان انجام میشود.
مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل اظهار داشت: محور رضی– امیرکندی در حال حاضر به طول هشت کیلومتر به صورت چهار خطه احداث و آماده بهرهبرداری است و از سمت گرمی به بیلهسوار مطالعات احداث باند دوم تمام شده و مجوز برگزاری مناقصه از وزارت راه و شهرسازی اخذ شده است.
حیدری درباره احداث راه اصلی گردشگری گیلارلو افزود: عملیات اجرایی احداث راه اصلی گردشگری دور دریاچه سد گیلارلو شروع شده است.
استان اردبیل ۱۳۱ کیلومتر بزرگراه، ۷۱۶ کیلومتر راه اصلی، ۷۰۲ کیلومتر راه فرعی و چهار هزار و ۷۳۸ کیلومتر راه روستایی دارد.
