print


مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل:

تلاش برای جبران کمبود بزرگراه در استان/ امسال30 کیلومتر بزرگراه در اردبیل احداث می شود

w w w . s h a h r k h a n . i r

به گزارش شهرخوان، محبوب حیدری پیش از ظهر امروز در نشست خبری با خبرنگاران ضمن ارائه گزارش عملکرد اداره کل راه و شهرسازی استان اردبیل در سال 96 و تشریح برنامه‌های مهم این اداره کل در سال جاری، اظهار کرد: در حوزه احداث و بهسازی راه‌های اصلی و فرعی، اداره کل راه و شهرسازی استان اردبیل امسال احداث 30 کیلومتر بزرگراه، 10 کیلومتر راه اصلی و 20 کیلومتر بهسازی راه‌های اصلی را در دستور کار خود قرار دارد و 2 تقاطع غیرهمسطح نیز در جاده‌های استان احداث می‌شود.

وی گفت: در رابطه با احداث راه‌های روستایی امسال برنامه‌ریزی برای احداث 15 کیلومتر راه اصلی، 50 کیلومتر بهسازی و 50 کیلومتر روکش آسفالت انجام شده که در مجموع برای انجام پروه‌های احداث و بهسازی راه‌های ساتان اردبیل به تخصیص حدود 124 میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم که امیدواریم مسوولان توجه ویژه‌ای به این موضوع داشته باشند.

حیدری خاطرنشان کرد: امسال در رابطه با نوسازی و بهسازی بافت‌های فرسوده و سکونتگاه‌های غیر رسمی در استان اردبیل، ۵۰ میلیارد تومان در قالب یک هزار و ۲۵۰ فقره تسهیلات به متقاضیان پرداخت می‌شود.

مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل افزود: از بابت اجرای پروژه‌های حوزه راه در سال گذشته نیز حدود 130 میلیارد تومان به پیمانکاران بدهی داریم که با احتساب 124 میلیارد تومان مورد نیاز برای پروژه‌های سالجاری، نیازمند 250 میلیارد تومان اعتبار در حوزه راه هستیم.

 

افزایش چهار برابری اعتبار پروژه‌های راه استان در بودجه سال 97 نسبت به سال گذشته

 

حیدری تصریح کرد: برخلاف روند کاهشی بودجه بخش راه در کل کشور، در بودجه سال 97 افزایش چهار برابری اعتبارات پروژه‌های راه استان اردبیل نسبت به سال گذشته را شاهد هستیم

این مسوول تاکید کرد: سال گذشته 2 میلیارد و 170 میلیون تومان برای احداث باند دوم جاده اردبیل- مشگین شهر- اهر بودجه در نظر گرفته شده بود که امسال به بیش از 7 برابر افزایش پیدا کرده و در حدود 14 میلیارد تومان شده و پروژه کلور – درام که سال گذشته 10 میلیارد تومان بودجه داشت، امسال به 19 میلیارد تومان افزایش پیدا کرده است.

وی افزود: 2 میلیارد تومان برای بهسازی راه اصلی جلفا- اصلاندوز – پارس آباد در سال گذشته اعتبار تخصیص یافته بود که امسال به 15 میلیارد تومان افزایش پیدا کرده و بودجه پروژه 3 راهی امیرکندی نیز، با افزایش طول پروژه از 970 میلیون تومان به 14 میلیارد تومان ارتقاء پیدا کرده است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل گفت: از جمله اخبار خوب و امیدوارکننده برای حوزه راه استان اردبیل، الحاق پروژه‌های بهسازی جاده‌های اردبیل – سرچم و اردبیل – آستارا به پیوست یک قانون بودجه است که با این اقدام، بودجه مورد نیاز این پروژه‌ها تا زمان اتمام از طرف دولت تأمین می‌شود.

 

اجرای طرح تفصیلی و جامع در 10 شهر استان اردبیل

حیدری با اشاره به برنامه‌های حوزه عمران و بهسازی افزود: امسال اجرای طرح تفصیلی و جامع در 10 شهر استان اردبیل در دستور کار قرار گرفته و در رابطه با نوسازی بافت فرسوده و سکونتگاه‌های غیررسمی نیز در سطح استان اردبیل، یک هزار و 250 فقره تسهیلات در قالب 50 میلیارد تومان به متقاضیان پرداخت می‌شود.

وی بیان کرد: طرح مسکن امید نیز طرحی از طرف دولت برای خانه‌دار کردن افراد متقاضی است که در این طرح، زمین از طرف دولت و ساخت از طرف بخش خصوصی بوده که قیمت تمام شده این واحدهای مسکونی برای افراد ارزان خواهد بود.

مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل تصریح کرد: 12 میلیارد تومان برای اجرای برخی از پروژه‌های حوزه عمران و بهسازی امسال در استان اردبیل برنامه‌ریزی شده است.

 

احداث بیمارستان نجف‌زاده اردبیل با 90 میلیارد تومان اعتبار

 

حیدری با اشاره به پروژه‌های مهم در حال ساخت این اداره کل اظهار داشت: بیمارستان 160 تختخوابی پارس‌آباد در 12 هزار و 300 مترمربع و با اعتبار 40 میلیارد تومان احداث و در مراحل پایانی تکمیل ابنیه قرار دارد که در هفته‌های آینده این پروژه پیش تحویل می‌شود.

وی گفت: احداث بیمارستان خیر نجف‌زاده اردبیل نیز در زمینی به مساحت 28 هزار و 500 متر مربع عملیات اجرایی آن شروع شده و برای احداث این بیمارستان 258 تختخوابی حدود 90 میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز بوده و ظرف مدت 4 سال تکمیل می‌شود.

مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل افزود: بیمارستان مشگین‌شهر نیز در زمینی به مساحت 14 هزار مترمربع زیربنا، 32 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد و در مرحله مناقصه و انتخاب پیمانکار هستیم که این بیمارستان 100 تختخوابی خواهد بود.

 

انتهای پیام


شماره خبر : 1186 - دوشنبه 3 اردیبهشت 1397 ساعت 13:52:32
1400 copyright.