print


فیفا: امیدواریم بانوان اجازه ورود به ورزشگاه های فوتبال را بدست آورند

w w w . s h a h r k h a n . i r

به نقل از سایت فدراسیون جهانی فوتبال(فیفا)، جانی اینفانتینو، رئیس فیفا در بیانیه‌ای درباره عدم حضور بانوان در ورزشگاه های ایران گفت: امیدوارم فدراسیون فوتبال ایران و مقامات این کشور درخواست‌های مکرر ما را بپذیرند. من در مدت اخیر تماس‌های زیادی با ایرانی ها داشتم.

در حال حاضر هیاتی از فیفا در ایران است تا شرایط ورزشگاه‌ها را در این کشور رصد کند و امیدوارم این هیئت اخبار خوبی را از ایران بیاورد.

وی افزود: موضع ما آشکار و ثابت است. امیدواریم بانوان اجازه ورود به ورزشگاه های فوتبال را بدست آورند. ما می‌دانیم که برنامه ها و گام هایمان را به روش مسالمت آمیز باید انجام دهیم اما الان زمان مناسب برای تغییر امور است.

به گزارش ورزش سه، فیفا انتظار دارد که پیشرفت های مثبتی در این مقوله در ایران رخ دهد و در بازی اول ایران در زمینش در ماه اکتبر منتظر این پیشرفت مثبت هستیم.

 


شماره خبر : 13687 - پنج‌شنبه 28 شهریور 1398 ساعت 22:18:52
1400 copyright.