print


رئيس پليس راهنمايی و رانندگی استان تاکید کرد:

ضرورت احداث مركز كنترل ترافيك در شهر اردبیل

w w w . s h a h r k h a n . i r

به گزارش شهرخوان، سرهنگ رحيم آقامحمدی در گفت و گو با خبرنگار ما اظهار کرد: با توجه به برخی نابسامانی های موجود در ترافيك شهر اردبيل، ايجاد مركز كنترل ترافيك از ضروريات ساماندهی عبور و مرور اين شهر است.

وی انجام گرفتن اقدامات اوليه در این ارتباط را خاطرنشان کرد و گفت: به منظور تحقق هرچه سریعتر اجرای مركز كنترل ترافيك در شهر اردبیل اراده قوی و عملياتی مسئولين امر نياز هست.

آقامحمدی افزود: در حال حاضر استفاده نيروی انسانی و حضور فيزيكی پليس به تنهايی جوابگوی تسهيل عبور و مرور و برخورد با تخلفات رانندگی نيست.

رئيس پليس راهنمايی و رانندگی استان اردبيل تصريح كرد: استان اردبيل و بخصوص مركز استان در اين مورد از ساير شهرها و استان های كشور عقب مانده است، در حالی كه ساير استان ها از مركز كنترل ترافيك به نحو احسن استفاده می کنند.

خبرنگار: فرزاد تقی زاده

 

انتهای پیام


شماره خبر : 1467 - دوشنبه 21 خرداد 1397 ساعت 20:12:04
1400 copyright.