print


ساخت ٤٠٠ واحد مسکونی برای رونق ساخت و ساز

w w w . s h a h r k h a n . i r

مسعود امامی یگانه

ساخت ٤٠٠ واحد مسکونی برای رونق ساخت و ساز

به گزارش شهرخوان، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اردبیل گفت: حمایت همه دستگاه‌های اجرایی استان اردبیل از اجرای پروژه‌های بازآفرینی ضروری است.

مسعود امامی یگانه در نشست با عضو هیات مدیره ستاد بازآفرینی شهری کشور با اشاره به وضعیت تراکم بافت شهری در برخی از مناطق شهرهای استان به ویژه در شهر اردبیل، عنوان کرد: توجه ویژه به بازآفرینی شهری با مشارکت دستگاه‌ها از جمله شهرداری‌ضروری است.

اختصاص اعتبار برای مطالعات و اجرای پروژه‌های بازآفرینی

وی اختصاص اعتبار برای مطالعات و اجرای پروژه‌های بازآفرینی، تخصیص اعتبارات تبصره ١٨ به منظور تکمیل پروژه‌های باز آفرینی شهری،تخصیص قیر رایگان برای محلات هدف با توجه به شرایط جوی و فصل کاری محدود در استان را یادآور شد و افزود: ساخت ٤٠٠ واحد مسکونی برای رونق ساخت و ساز در بخش مسکن و تامین نیاز متقاضیان که در مرحله آگهی برای انتخاب پیمانکار می‌باشد، در حال پیگیری است.

عضو هیات مدیره ستاد ملی بازآفرینی شهری ایران نیز با بیان اینکه باز آفرینی شهری یکی از دغدغه‌های اصلی دولت است، افزود: اولویت اول و سیاست اصلی وزارت راه و شهرسازی تولید و رونق مسکن می‌باشد.

شفیعی در این خصوص از انعقاد قرارداد تخصیص تسهیلات کم بهره برای خانه اولی‌ها مابین وزارت راه و شهرسازی و بانک مسکن خبر داد که به زودی جزییات آن اعلام می‌شود.


شماره خبر : 15975 - سه‌شنبه 23 مهر 1398 ساعت 15:44:48
1400 copyright.