شهردار اردبيل خبر داد:
پيشرفت 90 درصدی تسطيح سازي آرامستان بهشت فاطمه (س)حميد لطفاللهيان با اشاره به اينکه طرح ساماندهي و تسطيح آرامستانها يکي از اقدامات شاخص و عمراني شهرداري اردبيل در سالهاي اخير بوده که اجرايي ميشود، اظهار کرد: همچنان فعاليتهاي گسترده عمراني در آرامستانهاي شهر ادامه دارد.
وي با بيان اين که ارتفاع ناهمسان و نامنظم قبور تردد و رفت آمد شهروندان را مختل کرده بود، افزود: شهرداري اردبيل با هدف تسهيل رفت و آمد و جلب رضايت و رفاه شهروندان عمليات همسطحسازي آرامگاهها را در تمامي مناطق شهر اجرا کرده است.
شهردار اردبيل ادامه داد: در ادامه اجراي اين طرح، عمليات تسطيح سازي آرامستان بهشت فاطمه (س) با پيشرفت 90 درصد رو به اتمام است و آرامستان ججين نيز بيش از 70 درصد پيشرفت فيزيکي دارد.
لطفاللهيان با اشاره به اين که عمليات عمراني در آرامستان قاسميه و علي آباد نيز تکميل شده است، از آغاز تسطيحسازي آرامستان غريبان خبر داد.
وي بر تعامل و همکاري شهروندان در اجراي هرچه بهتر اين طرح تأکيد کرد و افزود: با فرهنگ سازي و مشارکت شهروندان قسمت اعظمي از اين طرح در سطح شهر اجرا شده است.
شهردار اردبيل عنوان کرد: ساماندهي سرويسهاي بهداشتي، ارتقاي روشنايي، جدول گذاري و پارکينگ قطعه مفاخر از جمله فعاليتهايي است که در آرامستانهاي اردبيل انجام شده است.
وي در ادامه از برگزاري مجمع عمومي ساليانه اتحاديه آرامستانهاي کشور به ميزباني اردبيل خبر داد و گفت: اين اجلاس با حضور بيش از 150 نفر از تمامي استانها سوم شهريورماه شهريورماه برگزار خواهد شد.
